Ajánlatok Hírek Játék, Szimulátor Üzemanyag

EGYEDI SHELL V-POWER LEGO® KOLLEKCIÓ VÁRJA A VERSENYZÉS ÉLMÉNYÉVEL A SHELL TÖLTŐÁLLOMÁSOKON

Új LEGO® modellek érhetők el kizárólag a Shell töltőállomásokon legalább 25 liter Shell V-Power Nitro+, Shell FuelSave vagy Shell AutoGas vásárlása esetén.

Az új Shell V-Power LEGO® kollekció modelljei hétfőtől kaphatóak a Shell töltőállomásokon országszerte. Az összeállítás a Shell üzemanyagok két fontos alkotóelemét testesíti meg: a technológiai innovációt és a teljesítmény élményét.

Naponta több mint 40 000 töltőállomásra szállítanak Shell tartálykocsik üzemanyagot világszerte. A limitált kiadású tartálykocsi 93 LEGO® kockából áll
Naponta több mint 40 000 töltőállomásra szállítanak Shell tartálykocsik üzemanyagot világszerte.
A limitált kiadású tartálykocsi 93 LEGO® kockából áll.

A Ferrarival és a LEGO® Csoporttal együttműködve megalkotott Shell V-Power LEGO® kollekció hét új modelljéhez tankolás során kedvezményes áron juthatnak a vásárlók. A válogatás négy ikonikus Ferrari autóból, egy rajt-cél kapuból, dobogóból és a hozzá tartozó Ferrari mérnök minifigura szettből áll, továbbá tartalmaz egy egyedi Shell töltőállomást Shell mérnök minifigurával, mely a Scuderia Ferrari maranellói gyárában, azon belül a Fiorano Versenypálya mellett található. A hetedik modell egy limitált kiadású Shell tartálykocsi.

“Az új Shell V-Power LEGO® kollekciót az első széria sikere hívta életre, amit 2013-ban mutattak be Magyarországon. Reményeink szerint az induló promóciónkkal most is sikerül megmozgatnunk a fiatal és idősebb vásárlóink, valamint az autósport-rajongók képzeletét, hogy megépítsék saját versenyvilágukat” – mondta Juhász Péter, a Shell Hungary Zrt. kiskereskedelmi üzemeltetési igazgatója.

Legalább 25 liter Shell V-Power Nitro+, Shell FuelSave vagy Shell AutoGas üzemanyag tankolásakor a vásárlók megvehetik a hét LEGO® modell egyikét. Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok esetén 495 Ft-ért, Shell FuelSave vagy Shell AutoGas üzemanyagok esetén pedig 895 Ft-ért juthatnak hozzá a kollekció egy-egy darabjához. A LEGO® kollekció modelljei darabonként mindössze 895 ClubSmart pontért is elérhetők.

The Shell V-Power LEGO® kollekció
A Shell V-Power LEGO® kollekció a Shell és a Scuderia Ferrari technikai partnerségének hatvan évét, valamint a két márka teljesítmény iránti szenvedélyét ünnepli. A Shell több mint fél évig dolgozott a Ferrarival és a LEGO® Csoporttal, hogy megalkossák az új autókat és játékszetteket. Az új modellautókban ismét megtalálhatóak a LEGO® Csoport által valaha gyártott legkisebb hátrahúzós motorok, amelyeket külön a Shell számára készítettek, és amelyekkel több mint két métert tudnak megtenni a modell autók.

Shell V-Power LEGO® kollekció
Shell V-Power LEGO® kollekció

A promócióban résztvevő modellek: (óramutató járásával megegyezően a bal felső sarokból a fotón) Shell töltőállomás egy Shell kutatóminifigurával, rajt-cél kapu és dobogó Ferrari mérnök minifigurával, Ferrari F12berlinetta, Ferrari 512 S, Ferrari F138, Ferrari 250 GTO, valamint a limitált kiadású Shell tartálykocsi (fenti külön fotón).

Az akció 2015. augusztus 3. és 2015. november 1. között a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A különböző LEGO® modellek készlete töltőállomásonként eltérő lehet.

Az akció a Shell Hungary Zrt. és a regionális üzemeltető közös promóciója. További részletek a shell.hu weboldalon. A LEGO® név, a LEGO® logó és minifigura a LEGO® Csoport bejegyzett védjegyei, melyek feltüntetéséhez a LEGO® csoport hozzájárult.

A Shell V-Power Nitro+:
A Shell autósporttal kapcsolatos innovációs projektjei szerves részét képezik a kutatási és fejlesztési tevékenységünknek, amelynek célja, hogy jobb üzemanyagot fejlesszünk vásárlóink számára.

A Shell V-Power Nitro+ a Shell prémium üzemanyagainak legújabb generációját képviselik. Az egyedülálló Shell adalékanyaggal rendelkező prémium benzin (Shell V-Power Nitro+ 95 és a Shell V-Power Nitro+ Racing) és dízel (Shell V-Power Nitro+ Diesel) üzemanyagokat úgy tervezték meg, hogy segítsék a motor optimális teljesítményének elérését, és a motorban azonnal kifejtsék hatásukat, aktívan tisztítsák és védjék főbb alkatrészeit.

A Shell V-Power Nitro+ Racing 99%-ban azonos összetevőket tartalmaz, mint a Forma 1-ben használt Shell V-Power verseny üzemanyag.

Minden új Ferrari egy teli tank Shell V-Power üzemanyaggal távozik Maranellóból. A Shell V-Power üzemanyagok elérhetők több mint ezer Shell töltőállomáson Közép- és Kelet-Európában.


A Shell Magyarországon

A Shell Hungary Zrt.-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg 193 töltőállomást üzemeltet országszerte. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, mint a ClubSmart hűségprogram vagy az ingyenes előtető alatti szolgáltatások.

További információ: www.shell.hu

Forrás: WELL PR Ügynökség
.

(Ezt a cikket 394 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .