Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Sport Volkswagen

A Volkswagen Haszonjárművek támogatja a Mountain Bike Világkupa legjobbjait

 A vidéket járják, szélben és esőben. Imádják a kemény terepet és leereszkednek a legmeredekebb lejtőkön is. A MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM világsztárjai állandóan új kihívást keresnek. Teljesítésükhöz azonban szükség van egy erős és megbízható partnerre, aki minden körülmények között mögöttük áll: ezt nyújtja a Volkswagen Haszonjárművek. A MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM eddigi mérlege: 12 világbajnoki cím, 15 Európa-bajnoki cím és harmincnál is több Világkupa győzelem. Jelenleg is fontos pontokért szállnak harcba a Világkupa sorozat jelenlegi állomásán, Albstadtban (Baden-Württemberg tartomány).

“Nagy örömmel támogatjuk a csapatot, amely tökéletesen illik a Volkswagen Haszonjárművek modelljeihez: szerethetőek, maximálisan megbízhatóak és rendkívül jól alkalmazkodnak. Mindemellett képesek a folyamatos csúcsteljesítményre, amellyel újra és újra lenyűgözik a rajongóikat.” – nyilatkozta Bram Schot, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területéért felelős tagja.

A Volkswagen Haszonjárművek jelenleg 14 járművel támogatja a profi mountain bike csapatot. A 11 Multivan, 2 Crafter és 1 lakóautóként funkcionáló Crafter modellekből álló flotta eljuttatja a sportolókat a világ bármely pontján megrendezésre kerülő versenyekre és a legkeményebb felkészülési terepekre egyaránt.

Ez ugyanakkor komoly erőpróba a Volkswagen járművek tartósságát illetően. José Hermida, világbajnok és olimpiai ezüstérmes így méltatta a Volkswagen flottát: “Újra és újra lenyűgöz minket az a magabiztosság, amellyel a Volkswagen járművei célba juttatnak bennünket. Már több mint 10 éve vagyok a MERIDA csapat tagja és még mindig elképesztő látni, milyen megbízhatóak ezek a járművek. Nem csupán azért, mert a legkeményebb terepeket célozzuk meg, hanem mert egy teljes felszereléssel a fedélzeten kelünk útra. Ezeket a kihívásokat tökéletesen vették a Volkswagen járművei. Igazán egyedülálló dolog a sportágunkban, hogy egy ilyen támogatót, mint a Volkswagen Haszonjárművek tudhatunk magunk mögött, aki számunkra ideális és vagány járművekkel lát el bennünket.”

Az albstadti esemény kiemelt programjaként 18 országból közel 100 újságíró és kereskedő ismerkedhetett meg a T-sorozat hatodik generációjával: a gesztenyebarna metál fényezésű Multivan Comfortline modellt az erős, mégis gazdaságos 110 kW (150 lóerő) teljesítményű 2.0 TDI motorral szerelték fel. És hogy az összkerékhajtás kezdete se merüljön feledésbe, a Volkswagen Haszonjárművek egy piros T3 Synchro modellt is kiállított az eseményen. Ez a jármű a Volkswagen Haszonjárművek első összkerékhajtású Transporter modelljeként már harminc évvel ezelőtt is optimális vonóerő átadást kínált, így mindenkor biztos volt a gyors célba érés, akárcsak a MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM esetében.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 89 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .