Baleset-megelőzés Biztonság Hírek Rendőrségi hírek

Soha ne igyál, ha vezetsz!

Idén tizedik alkalommal rendezték meg a „Soha ne igyál, ha vezetsz!” kampányt Magyarországon.
Forrás: Police.hu

Az ittas járművezetés napjaink egyik legfőbb közlekedésbiztonsági problémájának számít, az ellene történő fellépés alapvető társadalmi érdek. Ezért a rendőrség és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a kezdetektől fogva támogatja az idén tizedik évfordulóját ünneplő „Soha ne igyál, ha vezetsz” kampányt.

Forrás: Police.hu

A program különlegessége abban rejlik, hogy az ittas járművezetés tilalmát ismert és elismert személyek hirdetik, akik az ittas vezetés elleni küzdelem támogatójaként, a felelős alkoholfogyasztás nagyköveteként csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Forrás: Police.hu

A 2015. július 23-án, Budapesten tartott rendezvényen részt vett Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki kiemelte, hogy az ittas járművezetők kiszűrése prioritást élvez a közlekedésbiztonsági intézkedések során, valamint arra is felhívta a figyelmet, hogy a jogszabályi változások, a célirányos rendőri ellenőrzések és a prevenciós tevékenységek hatására az elmúlt években javulás mutatható ki az ittasan okozott balesetek számában és összes baleseten belüli arányában.

ORFK Kommunikációs Szolgálat

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 139 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.