Richard Zinket jelölték ki a DAF új marketing- és értékesítési igazgatójának

WebDigital

A DAF igazgatótanácsában Richard Zinket nevezték ki marketing- és értékesítési igazgatónak 2015. július 15-től. Zink úr Ron Bonsen pozícióját veszi át, aki 2015. szeptember 30-án nyugdíjba vonul.

Richard Zink 1999-ben csatlakozott a DAF-hoz, és a logisztika területén töltött be egyre nagyobb felelősségű pozíciókat, mielőtt kinevezték a DAF westerlói (Belgium) fülke- és tengelygyára ügyvezető igazgatójának 2005 decemberében. Majd 2010 márciusában operatív igazgatói tisztséget kapott, és egyúttal az igazgatótanács tagjává vált. Jelenleg európai értékesítési igazgatóként tevékenykedik a DAF-nál. Richard Zink főiskolai logisztikus diplomával rendelkezik, valamint 2014-ben elvégezte a Stanford Egyetem vezetőképző kurzusát (Executive Program).

Ron Bonsen a DAF-nál töltött 17 éves pályafutása után vonul nyugdíjba. Ron vezetése alatt a DAF marketing- és értékesítési üzletága számos piaci részesedési rekordot állított fel, valamint Európán belül és kívül egyaránt kiterjesztette a DAF márkakereskedői hálózatát. Ron 1998-ban csatlakozott a DAF-hoz a DAF Czech Republic (DAF Csehország) ügyvezető igazgatójaként, majd a DAF Netherlands (DAF Hollandia) és a DAF Germany (DAF Németország) ügyvezető igazgatójaként dolgozott, mielőtt 2007 júniusában kinevezték marketing- és értékesítési igazgatónak a DAF igazgatótanácsának tagjaként.

Forrás: DAF.
.

(Ezt a cikket 102 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..