Fuvarpiac Gazdaság Hírek Logisztika

GEFCO MAGYARORSZÁG: STABIL POZÍCIÓ A KÖZÚTI FUVAROZÁS PIACÁN

A GEFCO Magyarország Kft. mindössze 9 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, azonban az eltelt időszak alatt jó néhány területen – mint például a vállalat fő profiljának számító közúti fuvarozás területén – jelentős eredményeket ért el. A szolgáltatás-csomagjainak folyamatos megújításával a GEFCO a közúti fuvarozás területén belül is újabb és újabb megoldásokat kínál.

gefco-logoA közúti fuvarozás számokban

Az elmúlt évben lebonyolított 23.300 közúti fuvar nem csak Európába irányul, de lefedi a közép-ázsiai térséget is. Idén május végéig 11.000 fuvart bonyolított a magyar leányvállalat, amely havi 2200 fuvarnak és időarányosan több mint 1%-os növekedésnek felel meg a tavalyi év azonos időszakához képest.

A GEFCO az ügyféligényekre reagálva idén április elején bevezette Balkán Csomag nevű szolgáltatását, amely a gyűjtőfuvarozás terén kínál költségkímélő megoldást. A Szerbiába, Montenegróba, Albániába, Macedóniába és Koszovóba napi rendszerességgel induló járatok tranzitideje általában 3-5 nap. A szolgáltatás indulása óta május végéig a GEFCO 500 küldeményt továbbított, átlagosan heti 60 kiszállítással. A Balkán Csomag nagyban támaszkodik a célországokban található GEFCO-érdekeltségek helyismeretére, valamint a jól kiválasztott helyi partnerek közreműködésére.

A gyűjtőszállítást jellemzően olyan vállalatok választják, amelyek célja a költségcsökkentés, a gyorsaság. Az árufajtákat illetően leginkább az autóalkatrészek és motorok szállítása a meghatározó.

A GEFCO Magyarország célja, hogy bővítse ügyfélkörét és tovább növelje bevételét egy olyan szolgáltatás biztosításával, amely rugalmas és pontos háztól-házig szállítást kínál.


A GEFCO CSOPORT

A GEFCO hozzáadott értéket teremtő logisztikai megoldások tervezését és megvalósítását kínálja termelő vállalati ügyfeleinek, amivel hozzájárul versenyképességük erősítéséhez. A GEFCO teljesítménye azokra a szakmai tapasztalatokra támaszkodik, amelyeket a csoport az elmúlt 65 évben elsősorban az autóiparban, az egyik legösszetettebb és legigényesebb szektorban halmozott fel. A GEFCO 150 országban van jelen, és egyike a 10 legnagyobb európai csoportnak. Forgalma 2014-ben elérte a 4,1 milliárd eurót és 11.500 munkavállalót foglalkoztat. A világszerte több mint 350 telephellyel rendelkező GEFCO folyamatosan bővíti tevékenységét Délkelet-Ázsiában, Közép- és Kelet-Európában, a Balkánon, Kelet-Ázsiában, valamint Dél-Amerikában.

Forrás: GEFCO
.

(Ezt a cikket 163 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .