Kategóriák

Kategóriák

Hírek Közút

Vasárnap átadják az M1-M7-es bevezetőjének főváros felé vezető sávjait

Visszaadják a forgalomnak vasárnap reggel az M1-es és az M7-es autópálya bevezetőjénél a három felújított, a főváros központja felé vezető forgalmi sávot – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Sávelhúzások és -szűkítések a Budaörsi úti új közúti csomópont építése miatt az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszánál, a Sasadi útnál 2014. november 5-én. Az M4-es metróvonalhoz kapcsolódó felszíni beruházás október végén újabb szakaszához érkezett; ideiglenes útépítésekkel, jelentős közműkiváltásokkal folytatódik a fejlesztés. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Sávelhúzások és -szűkítések a Budaörsi úti új közúti csomópont építése miatt az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszánál, a Sasadi útnál 2014. november 5-én. Az M4-es metróvonalhoz kapcsolódó felszíni beruházás október végén újabb szakaszához érkezett; ideiglenes útépítésekkel, jelentős közműkiváltásokkal folytatódott a fejlesztés. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A közlemény szerint a városközpont felé vezető három forgalmi sávban haladókat visszaterelik a menetirány szerinti helyes oldalra, az elkészült új útfelületre.

A kifelé vezető oldalon a forgalmi sávok helye és kiosztása egyelőre nem változik: a városhatár felé a Sasadi út után a Budaörsi út felé továbbra is egy sáv vezet. Ezért a BKK továbbra is azt javasolja az autósoknak, hogy a szélső sávban kialakuló torlódáskor az 1-es és a 7-es utat az M1-es és az M7-es autópálya kivezető szakasza, valamint az Egér út érintésével közelítsék meg.

Forrás: MTI  (bsf \ bám \ ppd)
.

(Ezt a cikket 190 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE