Illegális bevándorlás – Megsérült egy férfi, miután leesett egy kamion alvázáról

Megsérült egy férfi szombaton az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében, miután leesett egy kamion alvázáról – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.

illegalis-migracio-utvonala-2015Tóth Gabriella elmondta, a férfi külföldi, személyazonosságát egyelőre nem ismerik.

A Kisalföld napilap információi szerint a férfi szír állampolgárságú és Ausztriába szeretett volna eljutni, de a hegyeshalmi határátkelő előtt mintegy öt kilométerrel leesett az autópálya aszfaltjára. A kamion egyik kereke áthajtott a férfin. Miután a jármű vezetője észrevette az esetet, megállt és értesítette a mentőket.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a férfi „kivérzett állapotban”, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, megrepedt a hasfala, sérült a mája és a lépe, eltört a medence- és a combcsontja. Több órán keresztül, többször műtötték, huszonkét egység vért adtak neki.

Hozzátette: a sérült továbbra is életveszélyben van, de állapota stabil, kielégítő. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, lélegeztető gépen van.

Forrás: MTI  (hwp \ bám \ gkp)
.

(Ezt a cikket 274 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!