Érdekességek Hírek Márkahírek Volvo

Reality Road: Íme a videoklip Mapei ‘Million Ways to Live’ című daláról

A Volvo Trucks sikersorozata, a ‘Reality Road’ nézői bepillanthatnak a kulisszák mögé, Mapei új, egyedülálló videója a ‘Million Ways to Live’ forgatására. A videoklip bemutatója csütörtökön volt.

 “A ‘Million Ways to Live’ dallal igazán otthon éreztem magam bárhol jártam az út során, “ mondja Mapei.
“A ‘Million Ways to Live’ dallal igazán otthon éreztem magam bárhol jártam az út során, “ mondja Mapei.

Három hete a ‘Reality Road’ nézői figyelemmel kísérhetik, ahogy az énekesnő, Mapei, a zenei rendező Liza Minou Morberg, és a teherautó-vezető Jens Karlsson átutazza Európát, hogy egy videoklipet forgasson Mapei új, ‘Million Ways to Live’ című daláról.

 „Az elképzelésem a videóról a szabadság üzenetének hangsúlyozása, mely Mapei dalában megtestesül. Arról szól, hogy becsomagolsz, és elindulsz egy kalandra. Remélem a nézőkre is ugyanolyan hatással lesz, amikor megnézik a videót: gyerünk, bulizzunk, és éljünk a mának, „mondja Liza Minou Morberg, a video rendezője.

A Volvo Trucks „Reality Road” sorozatában Liza Minou Morberg rendezőnő, Mapei énekesnő és Jens Karlsson, a vezető egy európai túrára indulnak. Kilenc mozgalmas nap alatt leforgatják Mapei új kislemeze, a „#millionwaystolive” klipjét.
A ‘Reality Road’ utazás célja Mapei ‘Million Ways to Live’ daláról egy videoklip készítés volt. Kulcs emberek a sorozatban, a rendező Liza Minou Morberg, az énekesnő Mapei és a teherautó-vezető Jens Karlsson.

A dal konkrétan a 9 napos turnéra íródott. „Imádok utazni, új emberekkel megismerkedik és felfedezni az új kultúrákat. Ez az, amiről a ‘Million Ways to Live’ szól – az utazás, az utazás szabadsága. Ez az utazás végkifejlete,“ mondja Mapei.

A ‘Reality Road’ TV sorozat a Volvo Trucks szerviz szolgáltatásainak erősségét bemutató kampány része. A sorozatot június 11-én indították és már mind a 8 epizód elérhető. A ‘Million Ways to Live’ dal bemutatója egybeesik Mapei 2015 őszén megjelenő albumával.

Tekintse meg a videoklipet, mely Mapei “Million Ways to Live’ dalához készült:

Tekintse meg, hogyan készült a videoklip:

Tekintse meg a ‘Reality Road’ összes epizódját:


Tények Mapei

Mapei nemzetközi áttörése 2007-ben a ‘Video Vixens’ számmal történt meg. Az első stúdió albuma a ‘Hey Hey’, mely 2014-ben jelent meg és a ‘Don’t Wait’ és ‘Change’ kislemezeken szerepelt. Mapei 1983-ban született Rhode Island-en az Egyesült- Államokban. 10 évesen jött Svédországba és az azóta eltelt években oda-vissza utazott Stockholm és az Egyesült- Államok között.

Tények Liza Minou Morberg

Liza Minou Morberg egy svéd rendező, aki a Los angelesi USC Filmművészeti Iskolában szerzett film producer diplomát. Játékfilmje az ifjúsági ‘Ensam tillsammans’ (Alone Together) 2014-ben debütált, korábban már rendezett rövid filmeket, reklámokat és videoklipeket.

Tények ‘Reality Road’

A Volvo Trucks 8 epizódból álló ‘Reality Road’ sorozata a Volvo Trucks YouTube csatornáján került bemutatásra. A sorozat célja, hogy bemutassa a cég szolgáltatás kínálatának erősségét, és hogy létrehozzon egy széles közönség számára szórakoztató műsort.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .