Gazdaság Hírek Közút

Megújult a Szentkirály-Tiszakécske összekötő út egy szakasza

Az Dél-alföldi Operatív Program keretében európai uniós forrásokból újult meg a Bács-Kiskun megyei Szentkirály-Tiszakécske összekötő út 1,4 kilométeres szakasza, összesen közel 203 millió forintból.

Illusztráció - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Az Dél-alföldi Operatív Program keretében 1,4 kilométeres szakaszon újult meg a 4623-as jelű Szentkirály-Tiszakécske összekötő út Bács-Kiskun megyében. A projekt megvalósítására közel 203 millió forint állt a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. rendelkezésére.

A felújítás magában foglalta a lokális pályaszerkezet-cserét, valamint a kétrétegű burkolat megerősítést. Többek között sor került még a padkák rendezésére, az árkok tisztítására, az árokprofil javítására, végül az új forgalomtechnikai elemek kerültek a helyükre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mindent megtesz azért, hogy az Dél-alföldi Operatív Program keretében felújított útszakaszok hosszú távon is kiváló állapotban maradhassanak. A sikeres projektzárást követő 5 éven át a felújított útszakaszok kiemelt figyelmet élveznek mind az üzemeltető, a karbantartó, a fenntartó, mind az uniós források felhasználását ellenőrző szervezetek által.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikácós osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 113 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .