Hírek MAN Rendezvények Sport Versenyek

Kiss Norbi átdriftelte a Lóerők Éjszakáját!

Az OXXO Racing-Axxyss Motorsport versenykamionja és Európa-bajnok autóversenyzője, Kiss Norbi első alkalommal vett részt a Lóerők Éjszakáján, de produkcióját még a profi drift versenyzők is megsüvegelték. 🙂

Fotó: Háfra Zsolt (RVO)
Fotó: Háfra Zsolt (RVO) – Forrás: OXXO Energy Truck Race Team

Norbi eredetileg mint kiemelt vendég érkezett a rendezvényre, de hamar szerves részévé vált a műsornak. Versenykamionjával végigfűzve a drift pályát megnyitotta a programot, majd beállt – versenyen kívül – gyorsulni a többi kamionnal, ami annyira tetszett a közönségnek, a kamionosoknak – és persze Norbinak -, hogy a kamionos gyorsulási verseny idejét maximálisan kihasználva mindenkivel rajthoz állt, akivel csak tudott és aki “kihívta” őt.

kiss-norbi-loerok-ejszakaja-drift-150606
Fotó: Háfra Zsolt (RVO) – Forrás: OXXO Energy Truck Race Team

A drift pályán is hatalmas showt mutatott a közönségnek, hiszen kamionjával – ami kifejezetten gyorsasági versenyre van megépítve – többször is végigfűzte a drift pályát, ő vezette fel a drift felvonulást, körülötte drifteltek a versenyzők, majd lezárásként “mad max” körrel búcsúzott a több ezer motorsport és benzin – most egy kicsit gázolajgőz függő nézőtől.

Videó Norbiról:

Forrás: OXXO Energy Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 163 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .