Raktárkisöprés és akciók a Convoy Truck Shop webáruházban

A Convoy Truck Shop kamionos boltok és webáruház folyamatosan újítja meg kínálatát, amely egyúttal azt is jelenti, hogy néhány régi termék értékesítését fokozatosan megszüntetik. A convoytruckshop.hu webáruházban mostantól külön menüpontok alatt csemegézhetünk az újdonságok, az akciós és a kifutó termékek, valamint a speciális webes ajánlatok között.

Az Újdonságok menüpont alatt értelemszerűen a nemrég bevezetett új termékeket találjuk. Az Akciós menüpontban olyan termékeket találunk, amelyek valamilyen árelőnnyel vásárolhatunk meg. Ilyen lehet egy új termék bevezető ára, vagy egy kifutó termék leértékelése is, de ebbe a kategóriába tartoznak azok a termékek is, amelyeket a korábbi árnál kedvezőbben vásárolhatunk meg.

A Kifutó termékek kategóriájában találjuk azokat az áruféleségeket, amelyek forgalmazása a készletek értékesítését követően megszűnik. A megszűnő termékeket általában hasonló, de kedvezőbb árú vagy jobb minőségű termékekkel váltják ki, amelyeket megtalálhatunk az Újdonságok menüpontban is. A megszűnés oka lehet a gyér kereslet is, így aki egy régebbi járműhöz szeretne vásárolni valamit, vagy egy ritkán keresett, speciális termékre van szüksége, annak érdemes minél hamarabb lecsapnia a még korlátozott mennyiségben készleten lévő kifutó termékekre.

A Webes ajánlatok között találjuk a bolti árnál lényegesen kedvezőbb áru termékeket. Ezeket az árucikkeket azonban csak házhoz szállítással lehet megrendelni, így a kedvezőbb, webes áru termékeket nem tudjuk a boltokban átvenni, csak normál bolti áron!

A webáruházban megszokott kedvezmények az akciós és kifutó termékekre, valamint a webes ajánlatokra is vonatkoznak, így nettó 50.000.- Ft (bruttó 63.500.- Ft.) feletti rendelést ingyen szállítanak házhoz, illetve 1 % kedvezmény jár bankkártyával történő fizetés esetén, valamint 2% kedvezmény jár előre utalásos fizetés esetén minden végfelhasználó (fogyasztó) részére!

www.convoytruckshop.hu
.

 

(Ezt a cikket 921 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?