Gazdaság Hírek Szervezetek hírei

Évi 1000 alkalmazottja pihenéséhez vásárolt üdülőt a Waberer’s

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Wáberer György, a Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatója ünnepség keretében átadták rendeltetésének Európa harmadik legnagyobb közúti fuvarozó vállalata 100 szobás üdülőjét és rekreációs központját. A létesítményt a cég dolgozói már a napokban birtokukba veszik. Az eseményen Orbán Viktor beszédet mondott.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (KKFE) elnöke, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatója beszélget a Waberer's új üzemi üdülőjének avatóünnepségén Balatonvilágoson 2015. május 28-án. A 100 szobás, saját partszakasszal rendelkező szállodát a munkavállalók üdültetésére fogják használni. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (KKFE) elnöke, a Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatója beszélget a Waberer’s új üzemi üdülőjének avatóünnepségén Balatonvilágoson 2015. május 28-án. A 100 szobás, saját partszakasszal rendelkező szállodát a munkavállalók üdültetésére fogják használni. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Balaton-parti stranddal rendelkező üdülőt a társaság megvásárolta és egy több éves felújítási programmal korszerűsíti. A fejlesztésekkel együtt a beruházás összköltsége meghaladja az egymilliárd forintot. Évente összesen ezer alkalmazott és családja pihenhet egy-egy hetet kedvezményesen a Waberer’s Club Hotelben, főszezonban.

Az üdülőben a korszerűsített szobák, illetve lakosztályok mellett a sportolási lehetőségek széles választéka várja a dolgozókat. Műfüves labdarúgó-, strandröplabda-, kombinált kézi- és kosárlabdapálya, petang illetve pingpong felszerelés, valamint számtalan vízi sport eszközei állnak rendelkezésre.

Az üdülő beruházás kiegészíti a Waberer’s szociális gondoskodási intézményrendszerét: a Waberer’s Alapítvány által a rászorulóknak nyújtott támogatást, a gyermeknevelési hozzájárulást, a folyamatos betegállományba kerültekről való gondoskodást. Az egy éves balesetmentes közlekedésért a gépjárművezetők 200 ezer forint hűségjutalmat kapnak. A vállalat finanszírozza évente 100 hivatásos gépjárművezető E kategóriás kiképzését, enyhítve ezzel a sofőrhiányt.

A társaság, amely 2014-ben ismét kétszámjegyű árbevétel növekedést ért el, 5500 munkavállalót foglalkoztat, 1500 fővel többet, mint két évvel ezelőtt. A cég járművei és gépjárművezetői tavaly 2 millió fuvarmegbízást teljesítettek és 500 millió kilométert tettek meg Európa útjain, tíz százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A fejlesztések eredményként, valamint a takarékos vezetés ösztönzésének köszönhetően a 3300 kamion fajlagos üzemanyag-fogyasztása egy év alatt 2,5 százalékkal csökkent. Ez önmagában több millió liter fel nem használt gázolajat jelent. A károsanyag-kibocsátás egy év alatt sok ezer tonnával csökkent.


A Waberer’s International-ről
A Waberer’s International Zrt. Európa harmadik legnagyobb nemzetközi közúti fuvarozó vállalata és komplett rakomány specialistája. Több mint 3300 kamionszerelvényből álló flottája évente mintegy 2 millió fuvarmegbízást teljesít Európában. A Waberer’s Csoport szolgáltatásai felölelik a logisztika valamennyi területét a közúti fuvarozástól a raktárlogisztikán keresztül a járműjavításig. A társaságnak Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában működnek leányvállalatai.

Forrás: Vision Communications Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 419 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .