Hírek Kishaszonjárművek Környezetbarát Márkahírek Nissan

ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ELSŐ HAZAI NISSAN E-NV200

A 100%-ban elektromos kishaszonjármű büszke tulajdonosa az Everda Kft.

Az Európában már több országban is rendkívül sikeres e-NV200 karrierje a mai naptól Magyarországon folytatódik. Az Everda Kft. május 7-én csütörtökön délután vette át a Nissan Gablini telephelyén új Nissan e-NV200 furgonját.

Az Európában már több országban is rendkívül sikeres e-NV200 karrierje mostantól Magyarországon folytatódik.

„Ez az első, de bizton nem az utolsó elektromos kisfurgon a cég flottájában, hiszen a MagNet Bankkal, mint finanszírozó partnerrel közösen kialakított „ElectroMagNet” tartós bérleti finanszírozási konstrukció keretében napokon belül további ügyfelek számára megrendelt elektromos Nissan kisteherautók követik majd az „első fecskét”. Amely nyarat is csinál, s nemcsak azért, mert május elején vagyunk, hanem azért is, mert ennek a hazai villanyautózás történetében mérföldkőnek számító járműnek az átadása egy visszatarthatatlan fejlődési folyamat fontos eleme is egyben.” mondta Sebestyén István, a Magyar Villanyautó Klub elnöke, az Everda Kft. vezetője. „Ez az a folyamat, amely a tisztább és csendesebb környezethez, gazdaságosabb városi áruszállításhoz és környezettudatosabb hazai kisvállalkozásokhoz vezet el bennünket “ fűzte hozzá.

Az Everda Kft. május 7-én csütörtökön délután vette át a Nissan Gablini telephelyén frissen forgalomba helyezett Nissan e-NV200 furgonját.

A Nissan az elektromos járművek vezető globális gyártója. 2014-ben a Nissan LEAF volt a legnagyobb darabszámban értékesített elektromos jármű Európában és világszerte. Tavaly a Nissan az e-NV200 kishaszongépjárművel bővítette a kínálatát, amely az NV200 furgon kategóriaelső csomagterét és praktikumát a Nissan LEAF kifinomult, zéró-emissziós hajtásláncával és kivételesen alacsony üzemeltetési költségeivel ötvözi. Idén, a furgon és kombi változatok után a Nissan tovább bővíti az e-NV200 palettát a 2015-ös Genfi Autószalonon bemutatott hétüléses személyszállító Evalia bevezetésével.

A csendes, gazdaságos szállítóeszközzel a jövőben egyre gyakrabban találkozhatunk majd hazánk útjain, többek között a Nissan, az Everda Kft. és a MagNet Bank együttműködésének is köszönhetően.

Forrás: Nissan
.

(Ezt a cikket 133 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .