Hírek Kommunikáció és Informatika

Deszpot Károly a WebEye Magyarország Kft. új ügyvezetője

A 3,5 tonna feletti tehergépjárművek piacán vezető telematikai szolgáltató, a WebEye Magyország Kft. irányításával Deszpot Károlyt bízták meg.

Deszpot Károly, a WebEye Magyarország ügyvezetője
Deszpot Károly, a WebEye Magyarország ügyvezetője

A vállalat új vezetője korábbi munkái során ügyvezető igazgatóként felelt nemzetközi cégek magyarországi képviseleteinek irányításáért a nagykereskedelmi, logisztikai, illetve szolgáltató szektorokban, s az elmúlt években kiterjedt tapasztalatokat szerzett a vállalati menedzsment és a B2B értékesítés területén egyaránt.

Deszpot Károly kiemelten fontosnak tartja, hogy a WebEye Magyarország Kft. az ügyfelek igényeinek megfelelően kidolgozott egyéni, testre szabott megoldásaival, illetve innovatív fejlesztéseivel tovább erősítse pozícióját a telematikai szolgáltatók piacán.

„A logisztika leggyorsabban fejlődő területeként a telematika jelenleg óriási lehetőségeket rejt magában. Célom, hogy a WebEye Magyarország Kft. az eddig elért eredményekre építve ezeket a lehetőségeket a legeredményesebben ki tudja használni ügyfelei munkájának hatékony támogatása és versenyképességük javítása érdekében” – mondta el kinevezése alkalmából Deszpot Károly.

Az Európa 14 országában jelen lévő, hazai tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai csoport tagjaként a WebEye Magyarország komplex telematikai szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. A vállalat a cégcsoport saját fejlesztésű telematikai megoldásainak hazai értékesítéséért és az ügyféltámogatásért felel. A WebEye Magyarország szolgáltatásainak használata hozzájárul a fuvarozói és szállítmányozó vállalatok hatékonyságának javításához és kiadásaik csökkentéséhez.


WebEye Magyarország Kft.
A WebEye Magyarország Kft. az Európa 14 országában jelen lévő, 100 százalékban magyar tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport vezető szolgáltatása a telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás”, amely GPS/GPRS technológia alkalmazásával a nap 24 órájában, valós időben teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését. A WebEye Magyarország a vállalatcsoport termékeinek magyarországi értékesítését és ügyféltámogatását végzi.

Bővebb információ:
http://hu.webeye.eu/

(Ezt a cikket 159 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .