Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Járműkövetés egyéni vállalkozóknak is!

Nem csak nagyvállalatok részesülhetnek a flottakövető rendszerek előnyeiből.

Sokan úgy gondolják, hogy a műholdas nyomkövető megoldások a luxus kategóriába tartoznak, és csak a több tíz, vagy száz járművet mozgató, a flottamenedzsmentet „nagyipari” szinten űző cégeknél hozhatnak komolyabb megtérülést. Ez a vélekedés azonban téves, hiszen akár már az egyautós, kisebb büdzsével gazdálkodó egyéni vállalkozók üzleti életét is nagyban megkönnyítheti.

Illusztráció - Fotó: Karsai Attila
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Betemetik a papírok?

A problémára rálátó, járműkövetéssel foglalkozó cégek – mint amilyen az i-Cell – észrevétele szerint az egyéni vállalkozók munkájának nagy részét az adminisztráció teszi ki. Mivel a leggyakrabban egy, vagy rendkívül kevés kézben összpontosulnak a feladatkörök, mindez értékes időt vesz el a munka operatív részétől. Így tehát, ha egy adminisztrációt segítő, nyomkövető rendszer segítségével egy-egy feladaton „csupán” napi fél-egy órát lehet megtakarítani, az havi szinten összeadva akár 20 órával több időt jelenthet, ami a családra, hatékony munkára, hovatovább üzleti kapcsolatok építésére, vagyis fejlődésre, előrelépésre fordítható.

Ne habozzon váltani!

Megoldást jelenthet az ismert GPS nyomkövető rendszerek közül valamelyik. Ezekről igen kevesen gondolnák, hogy – az evidens járműkövetési funkción kívül – megkönnyítik az adminisztrációt is: a kimutatásokat tudniillik visszamenőleg meg lehet nézni, a jármű helyének pontos és „másodpercre kész” ismerete pedig a fuvarszervezést egyautós cég esetében is ugyanúgy megkönnyíti. Nem beszélve a számlázási, illetve pénzügyi procedúrákról, melyekhez a rendszer pusztán egy mozdulattal elérhető, exportálható kimutatásokkal járul hozzá, így a mindenkori megbízó felé könnyedén bizonyíthatóak például az esetlegesen felmerülő pluszköltségek is.

Kettő az egyben

Mindezek ismeretében nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre fokozódó érdeklődés mutatkozik a hasonló, „2-in-1” készülékek vásárlására. Olcsók, hatékonyan teljesítik az útdíjfizetés funkcióját, és egy kis ráadással még az adminisztrációs terheket is leveszik a felhasználók válláról.

A lehetőség többeknek adott, mint gondolnánk, hiszen az egyéni vállalkozók nagy része már jelenleg is használ valamilyen eszközt az elektronikus útdíj bevallására. Amennyiben ez az i-Cell által támogatott OBU S550, egy telefonhívással akár új eszköz vásárlása nélkül, csekély költséggel vonható be a jármű a bővebb, i-Fleet járműkövető szolgáltatásba is.

Bővebb információ az i-Cell egyéni vállalkozóknak készült oldalán található.

Forrás: www.icell.hu
.

(Ezt a cikket 168 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .