Ajánlatok Felszerelés Szerviz

Heti ajánló: Áttételes kerékanyakulcsok

A Convoy Truck Shop webáruház kínálatából ezúttal az áttételes kerékanyakulcsokat, más néven nyomatéksokszorozókat ajánljuk, amelyek megkönnyítik a kerékanya meglazítását és a kerék leszerelését.

Az áttételes kerékanyakulcsok a kerékanya kézi meglazítására és leszedésére szolgáló segédeszközök. Az acél ötvözetből készült eszköz a precíz és minőségi kidolgozás eredményeként egy több-bolygós, kombinálható kerék rendszert alkot. Az eszközzel max. 100Nm hajtott oldali nyomaték fejthető ki, amely kizárólag kézi használatra alkalmas! Az áttétel a kézzel meghajtott oldal és a kerék felőli oldal között 60-szoros, az erősített kivitelnél pedig 65-szörös.

Jellemzői: jól kézreálló, kis méretű, könnyű súlyú, kényelmesen használható. Minden méretű kerékanya leszedésére használható, különböző méretű 1”-os dugókulcs (légkulcsfej) csatlakoztatásával. A készlet 1db 32-es és 1db 33-as 1”-os dugókulcsot tartalmaz. Az üzletekben kapható 1”-ról ¾”-ra történő dugókulcs átalakító, amely segítségével valamennyi ¾”-os dugókulcs is használható az eszközhöz.

Használata által nemcsak idő, de energia is megtakarítható. Valóban ideális eszköz minden, úton levő sofőr számára, az erősített kivitel pedig kisebb műhelyekben is hasznos segítség.

Használati útmutató:

1. Helyezze a dugókulcsot az áttételes nyomatéksokszorozó megfelelő kimenetére, a másikhoz pedig csatlakoztassa a fogantyús tekerőt.

2. Az eszközt úgy illessze a meglazítani kívánt kerékanyára, hogy a szára a forgásiránynak megfelelően megtámaszkodjon lehetőség szerint a kerékagyban vagy egy másik kerékanyában esetleg a felniben, majd a hajtókar megfelelő irányú tekerésével lazítsa meg a kerékanyát.

3. Miután a csavart teljesen meglazítottuk, a hajtókart és a dugókulcsot szereljük át a készletben található hosszú rúdra, amely segítségével gyorsan letekerhetjük az anyacsavart.

Fontos szabályok, melyeket szem előtt kell tartani:

1. Az eszközt a csavar megszorítására NE használja, mert az eszköz által biztosított óriási nyomaték a csavarmenet megszakadásához, a csavar, a csavaranya és a tőcsavar károsodásához vezethet, amelyért a forgalmazó felelősséget nem vállal. Hasonló okok miatt az eszköz nyomatékkulccsal, légkulccsal és egyéb nyomatéktöbbszöröző eszközzel történő meghajtását, csatlakoztatását sem ajánljuk! Az eszköz kizárólag kézi használatra alkalmas!

2. Az eszközt ütőszerszámként ne használja!

3. Ne csatlakoztasson hajtószárat, hosszabbító rudat vagy egyéb idegen eszközt az áttételes kerékanyalazítóhoz és tartozékaihoz! Az ilyen esetekből származó károkért a forgalmazó felelősséget nem vállal!

4. A kerékagyfedő dísztárcsával rendelkező autók esetében az eszköz helytelen megtámasztása a dísztárcsa sérüléséhez vezethet, amelyért a forgalmazó felelősséget nem vállal!


Kerékanyakulcs áttételes 1″

Cikkszám: 6890+

Súly: 7,35 kg

Ár: 7.008.- Ft.+Áfa (8.900.- Ft. Áfával)

Az ár 5 db.-tól: 6.658.- Ft. +Áfa (8.455.- Ft. Áfával)

Az ár 10 db.-tól: 6.307.- Ft. +Áfa (8.010.- Ft. Áfával)

Az árak 2015.04.13.-i állapot szerint kerültek feltüntetésre.

ITT MEGRENDELHETŐ >>


Kerékanyakulcs áttételes 1″ erősített

Cikkszám: 6891+

Súly: 10 kg

Ár: 11.410.- Ft.+Áfa (14.490.- Ft. Áfával)

Az ár 5 db.-tól: 10.839.- Ft. +Áfa (13.765,50 Ft. Áfával)

Az árak 2015.04.13.-i állapot szerint kerültek feltüntetésre.

ITT MEGRENDELHETŐ >>


A készülék árából a Convoy Truck Shop webáruházban történő rendelés esetén 1 % kedvezmény jár bankkártyával történő fizetés esetén, illetve 2% kedvezmény jár előre utalásos fizetés esetén minden végfelhasználó (fogyasztó) részére!

www.convoytruckshop.hu
.

 

(Ezt a cikket 833 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .