Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya a 14000/74/2015. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Fotó: Police.hu

2015. április 3-án 15 óra 40 perckor az M7-es autópálya 102-es kilométer-szelvényében a Budapest felé vezető oldalon egy személygépjármű frontálisan ütközött egy kistehergépjárművel. Az elsődleges információk alapján a személygépjármű Budapest irányából haladt Nagykanizsa irányába, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó vezetője elvesztette uralmát járműve felett és áttért a másik pályatestre. A személygépkocsi frontálisan ütközött egy – az autópályán Budapest irányába tartó – kistehergépjárművel. A baleset következtében a járművezetők és az autóban utazó két gyermek megsérült. A gyermekek közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Police.hu

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri mindazok jelentkezését, akik az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 335 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!