Határinfó Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Forgalomkorlátozás lesz a záhonyi határállomáson

Forgalomkorlátozás lesz március 30-án és 31-én a Záhony-Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol emiatt hosszabb várakozási időre kell számítani – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Záhony - ORFK felvétele H.Szabó Sándor
Záhony – ORFK felvétele H.Szabó Sándor

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a határállomáson az átkelésre szolgáló Tisza-hídon útpályamosást végez hétfőn és kedden a Magyar Közút Nonprofit Kft.

A munkálatokat március 30-án 8 és 14 óra között a személygépkocsi sávon, míg a 31-én 9 és 14 óra között a tehergépkocsi sávon végzik el és korlátozzák majd a áthaladást.

A szóvivő hozzátette: Záhony helyett a két ország között utazók az éjjel-nappal nyitva tartó Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomást, valamint 7 és 19 óra között a Barabás-Mezőkaszony, illetve 8 és 16 óra között a Lónya-Harangláb közötti átkelőhelyet vehetik igénybe.

Barabásnál és Lónyánál az autóbuszok nem kelhetnek át, míg Beregsuránynál a teherforgalomban csak 7,5 tonnáig megengedett az össztömeg-súly – jegyezte meg Fülöp Gergely.

Nemzetközi áruforgalom céljából 7,5 tonna megengedett össztömegig a Beregsurány Határátkelőhely (0-24 óráig) vehető igénybe.

Forrás: MTI  (bbag \ bdó), Police.hu
.
.

(Ezt a cikket 222 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .