Flotta Hírek Kommunikáció és Informatika Üzemanyag

Kíváncsi rá, mennyit fogyaszt a traktorja?

A Nebraska Tractor Test Laboratory mérései tévedhetetlenek, de nem kell Amerikáig mennünk, hogy mindezt megtudjuk.

Illusztráció - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A Nebraskai Egyetem égisze alatt működő Nebraska Tractor Test Laboratory hivatalos, a vizsgálatban számtalan modellel résztvevő traktorgyártó cégek (John Deere, Challenger, AGCO, Kubota, Zetor, Fendt, Massey Ferguson stb.) által elfogadott méréseire nyugodtan tekinthetünk hiteles hivatkozási pontként, hiszen ezek a globális vállalatok is akként tekintenek rájuk. Ráadásul ezeket az általánosan elterjedt mezőgazdasági gépeket Magyarországon is nagy számban alkalmazzák.

(A tesztek márkák és modellek szerinti bontásban a következő linkre kattintva érhetőek el: http://bit.ly/1NAjMLb) 1999-től napjainkig elvégzett, minden részletre kiterjedő vizsgálataik során a laboratóriumban még az egyes modellek hidraulikus teljesítményét, sőt, hangkibocsátását is vizsgálják, az i-Cell ügyfelei szempontjából azonban az akkurátusan meghatározott üzemanyag-fogyasztás lehet érdekes. Hiszen ezért nem kell a tengeren túlra kacsintgatniuk, az i-Cell által nyújtott FMS-szolgáltatás (mely rövidítés a Fleet Management Systemet, vagyis a flottakövetést takarja) épp ilyen adatok kinyerésére képes.

A GPS alapú nyomkövetés leginkább keresett kiegészítő moduljába épp úgy beleértendő az üzemanyag-szintmérés, mint az adminisztrációs munkálatok leegyszerűsítése, és természetesen a flottakövetésben elengedhetetlen költségoptimalizálás, elvégre a flottával kapcsolatos költségek nagy részét az üzemanyag teszi ki.

A Nebraska Tractor Test Laboratory vizsgálata megmutatja, hogy egy adott traktortípusnak átlagosan mennyit kell fogyasztania. Az i-Cell FMS-rendszerével viszont ügyfeleink pontosan megtudják, hogy az általuk kezelt traktoroknak a felhasználás módja szerint mekkora az átlagos fogyasztása. És ez mindenképpen versenyelőnyt jelenthet. Bővebb információért kattintson ide: üzemanyagszint-mérés!

Forrás: i-Cell
.

(Ezt a cikket 333 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .