Flotta Hírek Kommunikáció és Informatika Üzemanyag

Kíváncsi rá, mennyit fogyaszt a traktorja?

A Nebraska Tractor Test Laboratory mérései tévedhetetlenek, de nem kell Amerikáig mennünk, hogy mindezt megtudjuk.

Illusztráció - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A Nebraskai Egyetem égisze alatt működő Nebraska Tractor Test Laboratory hivatalos, a vizsgálatban számtalan modellel résztvevő traktorgyártó cégek (John Deere, Challenger, AGCO, Kubota, Zetor, Fendt, Massey Ferguson stb.) által elfogadott méréseire nyugodtan tekinthetünk hiteles hivatkozási pontként, hiszen ezek a globális vállalatok is akként tekintenek rájuk. Ráadásul ezeket az általánosan elterjedt mezőgazdasági gépeket Magyarországon is nagy számban alkalmazzák.

(A tesztek márkák és modellek szerinti bontásban a következő linkre kattintva érhetőek el: http://bit.ly/1NAjMLb) 1999-től napjainkig elvégzett, minden részletre kiterjedő vizsgálataik során a laboratóriumban még az egyes modellek hidraulikus teljesítményét, sőt, hangkibocsátását is vizsgálják, az i-Cell ügyfelei szempontjából azonban az akkurátusan meghatározott üzemanyag-fogyasztás lehet érdekes. Hiszen ezért nem kell a tengeren túlra kacsintgatniuk, az i-Cell által nyújtott FMS-szolgáltatás (mely rövidítés a Fleet Management Systemet, vagyis a flottakövetést takarja) épp ilyen adatok kinyerésére képes.

A GPS alapú nyomkövetés leginkább keresett kiegészítő moduljába épp úgy beleértendő az üzemanyag-szintmérés, mint az adminisztrációs munkálatok leegyszerűsítése, és természetesen a flottakövetésben elengedhetetlen költségoptimalizálás, elvégre a flottával kapcsolatos költségek nagy részét az üzemanyag teszi ki.

A Nebraska Tractor Test Laboratory vizsgálata megmutatja, hogy egy adott traktortípusnak átlagosan mennyit kell fogyasztania. Az i-Cell FMS-rendszerével viszont ügyfeleink pontosan megtudják, hogy az általuk kezelt traktoroknak a felhasználás módja szerint mekkora az átlagos fogyasztása. És ez mindenképpen versenyelőnyt jelenthet. Bővebb információért kattintson ide: üzemanyagszint-mérés!

Forrás: i-Cell
.

(Ezt a cikket 398 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock