Reklám

Ajánlatok Biztonság Felszerelés Hírek

Heti ajánlat: Önzáró üzemanyag lopásgátló

Az önzáró üzemanyag lopásgátló valamennyi kétkörmös tanksapkával zárt, 80 mm. átmérőjű beöntőnyílással rendelkező üzemanyagtartály lopásgátlására alkalmas. Főleg MAN, MB. Volvo, DAF leggyakoribb típusaihoz, valamint egyes Iveco modellekhez. Mielőtt megvásárolja a készüléket ellenőrizze, hogy a lopásgátló nyakmérete megegyezik-e a beöntő nyílás méretével és az abba való tanksapka rögzítésével!

BESZERELÉSE:

  • Tegye a tanksapka helyére a lopásgátlót úgy, hogy a körmei a tanksapka körmeihez hasonlóan a tank beöntőnyílása körömhelyeibe illeszkedjenek.
  • Erőteljes mozdulattal fordítsa el a lopásgátlót az óra járásával egyező irányba míg egy kattanást hall.
  • A lopásgátló beszerelése ezzel megtörténik, az csak speciális körülmények között (műhelyben) távolítható el.
  • Előfordulhat, hogy ez jelentős fizikai erőt, vagy szerszámhasználatot (pld. olajszűrő leszedő) kíván, esetleg szükséges a lopásgátló ütközésig elfordított helyzetében némi kocogtatás.

FIGYELEM! Beszerelés előtt ellenőrizzük, hogy van e elegendő hely a tank fölött. A lopásgátló megmagasítja a beöntőnyílás tetejét, amelyhez hozzáadódik a tanksapka magassága. Lehet olyan méretű üzemanyagtank és olyan járműépítés, ahol a pótkocsi sarka beleütközhet a lopásgátlóba.

A LOPÁSGÁTLÓ ELTÁVOLÍTÁSA: Szokásos körülmények között a lopásgátló nem távolítható el. Ha erre mégis elengedhetetlenül szükség lenne, kérje az értékesítő tanácsát!

Az önzáró üzemanyag lopásgátló a Convoy Truck Shop kamion-felszerelési webáruházban nettó 7.079.- Forintba (8.990.- Ft. Áfával) kerül 2015. március 9-i állapot szerint.

ITT MEGRENDELHETŐ >>

www.convoytruckshop.hu
.

 

(Ezt a cikket 522 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .