Bemutatók DAF Hírek Járműtechnika Márkahírek

Új DAF CF és XF vontatók kormányzott követőtengellyel

Nagy teherbírás és maximális manőverezhetőség

A DAF bemutatja a kormányzott hátsó követőtengellyel szerelt CF és XF vontatókat. Ezeket az egységet kifejezetten olyan alkalmazásokhoz tervezték, ahol nagy teherbírásra és maximális manőverezhetőségre van szükség.

A háromtengelyes CF és XF vontatókat egy kormányzott hátsó követőtengellyel szerelték fel (7,5 tonna), a hajtott tengely mögé pedig egy egységet rögzítettek (13 tonna). Ez teszi ideálissá az új változatokat olyan feladatok elvégzéséhez, ahol viszonylag kis helyen kell manőverezni és további terhelhetőségre van szükség; ilyen például, ha a fülke mögött egy rakodódaru van. Ezért kormányzott követőtengellyel szerelt CF és XF vontatókat gyakran fogják használni építési anyagok és gépezetek szállításához.

A DAF CF és XF névre keresztelt, új háromtengelyes vontatóit az ügyfél erőteljes, 10,8 literes PACCAR MX-11 és 12,9 literes PACCAR MX-13 motorral is választhatja, amelynek teljesítménye 291 kW / 396 LE – 375 kW / 510 LE. A DAF Transport Efficiency keretein belül fontos fejlesztéseket végeztek ezeken a motorokon, és ezeket az olyan innovatív technológiákkal kombinálva, mint a prediktív sebességtartás prediktív sebességváltás és az Eco mód, legalább 5%-os üzemanyag-megtakarítás érhető el.

A kormányzott követőtengellyel szerelt CF vontató a Day Cab, Sleeper Cab és Space Cab változatokhoz, az XF pedig a Space Cab és Super Space Cab változatokhoz érhető el. Minden típus elérhető már.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 284 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .