Tavaly három Euro 6-os, 510 lóerős, Super Space Cab fülkés DAF XF nyerges vontatóval korszerűsödött a Bea és Társa Bt. flottája

Tavaly három Euro 6-os, 510 lóerős, Super Space Cab fülkés DAF XF nyerges vontatóval korszerűsödött a Bea és Társa Bt. flottája.

A 25 évvel ezelőtt alapított vállalkozás profilja szárazáru-szállítás, illetve túlméretes áruk fuvarozása döntően német-magyar viszonylatban. Jelenleg 22 nyerges szerelvény, ezek közül 6 túlméretes szállításokhoz, és 2 platós tehergépkocsi alkotja a járműparkot.

A nyerges vontatók mindegyike DAF, 19 XF105.460 Euro 5/EEV, 3 pedig XF 510 Euro 6 modell. „Első DAF teherautóinkat az 1990-es évek közepén szereztük be, egyrészt a márkaszerviz közelsége, másrészt a minőséghez társuló kedvező ajánlat révén. Utána még más gyártmányú járműveket is vásároltunk, ám a DAF-ok jó üzemanyag-fogyasztása és megbízhatósága, valamint a kiváló szervizkiszolgálás miatt az ezredfordulót követően kizárólag ennél a márkánál maradtunk.

Három hónapja álltak munkába az Euro 6-os XF-ek, azóta hibátlanul és az Euro 5-ösöknél is kisebb fogyasztással dolgoznak. Gépkocsivezetőink csendesebbnek és kényelmesebbnek találják az Euro 6-osokat, valamint jobb a sebességváltójuk. Idén 5 DAF XF beszerzését tervezzük.” – mondta Bea Ferenc tulajdonos.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.
.

(Ezt a cikket 414 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?