Bemutatók Hírek Járműtechnika Márkahírek Renault

OPTIDRIVER XTREM: A RENAULT TRUCKS K SEBESSÉGVÁLTÓJA KÜLÖNÖSEN NEHÉZ TEREPRE

A Renault Trucks K járműcsaládja mostantól Optidriver Xtrem robotizált sebességváltóval is szerelhető. A nehéz terepre adaptált fokozatváltásával és a körülményektől független 120 tonnás vontatási képességével az Optidriver Xtrem különösképpen ajánlott bányákba, kőbányákba, nehézgép szállításhoz és nehéz földmunka végzéséhez.

renault_trucks_k_12Robosztusságának, mászóképességének és vonóerejének köszönhetően a Renault Trucks K kifejezetten nehéz körülmények között végrehajtandó feladatokra lett adaptálva. Hogy megfeleljen a nehéz üzemeltetéssel járó elvárásoknak, – mint például a nagy terhek szállítása bányákban vagy kőbányákban – a Renault Trucks az Optidriver Xtrem sebességváltót kínálja a K járműcsaládon.

Ez az ultra-robusztus sebességváltó 6 részen bordázott behajtótengellyel rendelkezik 4 helyett, valamint speciális fogaskerekekkel, melyek mérete és hőkezelése növeli a robusztusságát. Vontatási kapacitása akár 120 tonna is lehet, speciális fokozatváltás- vezérléssel rendelkezik, ami folyamatosan igazodik a jármű terheléséhez egy érzékelő segítségével. A Renault Trucks ügyfelei kihasználhatják az automatizált sebességváltó előnyeit, a vezetési kényelem és a fogyasztáscsökkentés terén. Az Optidriver Xtrem javítja a járművek mobilitását és ezzel együtt a biztonságot is a munkaterületen.

A robusztus K járműcsaláddal és az Optidriver Xtrem sebességváltóval a Renault Trucks hatékony megoldásokat biztosít a legszigorúbb műszaki elvárásokat támasztó iparágak számára.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 278 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .