DAF Hírek Járműtechnika Kommunikáció és Informatika Márkahírek Szerviz

A DAF megújítja a karosszériaépítőket segítő weboldalát

A DAF Trucks teljesen megújította a karosszériaépítőket segítő speciális weboldalát (www.DAFBBI.com). Az online felület már nem kevesebb, mint tizenhárom nyelven érhető el, és még jobban megkönnyíti a karosszériaépítőknek, hogy tanácsokat és útmutatást kapjanak arról, hogyan lehet a leghatékonyabban a DAF alvázakra szerelni a felépítményeket.

A gyárat elhagyó tehergépkocsik gyakran egyenesen egy karosszériaépítő vállalathoz mennek, ahol speciális felépítményt szerelnek fel rájuk – például billenőplatót vagy kisteherautó-karosszériát – vagy rakodódarut támasztólábakkal. Azért, hogy optimális támogatást nyújtson a karosszériaépítőknek a felépítmény kialakításában és felszerelésében, az új DAF BodyBuilder Information weboldal még részletesebb alvázrajzokat, adatlapokat és CAD alkatrészrajzokat tartalmaz.

A teljesen új megjelenés és stílus mellett nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a weboldal még inkább felhasználóbarát legyen. Például a weboldalon világosan elkülönülnek az Euro 3/5 és Euro 6 járművek adatai. A felhasználók még gyorsabban megtalálják a szükséges adatlapokat, és egyszerre többet is letölthetnek. Az optimalizált keresési funkcióval a megfelelő alvázrajz gyorsabban és egyszerűbben megtalálható.

Az új weboldal célja, hogy széles körű támogatást nyújtson a karosszériaépítőknek, hogy a legjobb megoldásokat a leghatékonyabban hozzák létre. Ezért a felhasználók már a felépítmények kifejlesztése során felhasználható CAD fájlokat is letölthetnek a weboldalról, és olyan háromdimenziós fájlok is elérhetőek, amelyekkel az ügyfél megtekintheti, hogyan fog pontosan kinézni az elkészült tehergépkocsi a valóságban.

www.DAFBBI.com weboldal segítségével a karosszériaépítők kérhetik a hozzáférést a DAF BodyBuilder Information Plus rendszerhez is, amely tartalmazza az Euro 6 járművekhez a karosszériaépítési útmutatókat, még részletesebb termékinformációkat, érdekes híreket, valamint tudnivalókat az EU irányelvekről és a Teljes járműtípus-jóváhagyás dokumentációról.

A www.DAFBBI.com és a DAF BodyBuilder Information Plus weboldal segíti a karosszériaépítőket, hogy hatékonyan fejlesszék ki az optimális felépítményt bármely DAF tehergépkocsihoz a legjobb minőség és a jármű maximális üzemideje érdekében. Így válnak ezek a weboldalak a DAF Transport Efficiency kiváló példáivá.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 195 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .