Gazdaság Hírek Közút Útdíj

Útdíj – Kikéri a hatástanulmányokat az Együtt

Közérdekű adatigényléssel fordul a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz az útdíjrendszer átalakítását megalapozó hatástanulmányokért az Együtt politikusa, Szabó Szabolcs.

 Közúti jelzőtábla a 4-es főúton Debrecen határában 2015. január 8-án. A 354-es számú főút - amely a 4-es főút várost elkerülő szakasza - néhány kilométeren keresztül az M35-ös autópályán halad, így ez a szakasz egy része is útdíjkötelessé vált. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Közúti jelzőtábla a 4-es főúton Debrecen határában 2015. január 8-án. A 354-es számú főút – amely a 4-es főút várost elkerülő szakasza – néhány kilométeren keresztül az M35-ös autópályán halad, így ez a szakasz egy része is útdíjkötelessé vált. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A független országgyűlési képviselő ezt szombaton közölte az MTI-vel. Közleményében érzékelteti: kétségei vannak afelől, hogy valóban készültek hatástanulmányok az intézkedés előkészítésekor.

Forrás: MTI  (bhi \ ppd)
.

(Ezt a cikket 163 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .