Baleset-megelőzés Hírek Közút Rendőrségi hírek

„Ne te légy a következő!”

A Pest megyei rendőrök figyelemfelhívó táblák kihelyezésével a szabályok betartására hívják fel a járművezetők figyelmét.

Fotó: Police.hu

Az ország több pontjához hasonlóan a Pest megyei utak mellé is figyelemfelhívó táblák  kerültek ki az elmúlt időszakban.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának kezdeményezésére – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Dabasi Üzemmérnökségének hathatós közreműködésével – a 4606. számú úton a gyorshajtás veszélyeire figyelmeztető tábla hívja fel az autósok figyelmét a megengedett legnagyobb sebesség betartására. Az elmúlt időszakban az út két kilométeres szakaszán több, úgynevezett pályaelhagyásos baleset történt, melyek oka – a lefolytatott rendőrségi vizsgálat alapján – a gyorshajtás volt.

A figyelmeztető táblák kihelyezésének célja a balesetek megelőzése és a közlekedők figyelmének felhívása a szabályok be nem tartásából eredő veszélyekre. A rendőrség, így a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság célja is ezzel a balesetek számának csökkentése.

Kérjük, vezessenek óvatosan! Balesetmentes közlekedést kíván a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság!

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 280 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .