DAF Hírek Márkahírek

Két Euro 6-os DAF XF 460 Super Space Cab nyerges vontató is üzemel már a Dominó cégcsoportnál

Két Euro 6-os DAF XF 460 Super Space Cab nyerges vontató is üzemel már a Dominó cégcsoportnál, amely 25 év tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi árufuvarozás terén.

Jelenleg hetven áruszállító jármű alkotja a cégcsoport flottáját, közöttük 56 nyerges vontatóval. „Idén ősszel szereztünk be először DAF tehergépkocsikat, elsősorban azért, hogy kipróbáljuk, a mi felhasználási körülményeink között hogyan válik be a márka új, Euro 6-os technológiája.

Mivel nemrég álltak munkába a járművek, még nem számolhatunk be sok tapasztalatról, ám gépkocsivezetőink dicsérik a fülke tágasságát és a vezetési kényelmet. A vontatókra teljes körű DAF MultiSupport FullCare javítási és karbantartási szerződést kötöttünk három évre, illetve 420 ezer kilométerre, valamint igénybe vettük a DAF járművezető-képzését is.” – mondta Pados Károly, a cégcsoporthoz tartozó Dominó Trans Kft. műszaki vezetője.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.

(Ezt a cikket 284 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .