Fliegl Hírek Járműtechnika Márkahírek Pótkocsi

A Fliegl haszongépjármű gyára garantálja a törvényben előírt értékeket az aszfaltszállításban

2015-től a németországi autópályák és autóutak építésénél hőszigetelt járműveket kell alkalmazni. Az aszfalt szállításának feltételeit egyértelműen meghatározzák: a pótkocsik termikus ellenállása (R-érték) 1,65 m²K/W felett kell, hogy legyen. Az Aszfaltprofi Thermo könnyedén megfelel ennek a szabványnak, amiért a Fliegl Trailer mostantól egy gyártói tanúsítvánnyal kezeskedik, melyet a billentős pótkocsi átadásánál minden vevő megkap.

Szigetelésként egy könnyű anyag, a Fliegl Isotherm kerül a teknő külső falára, mely szinte teljesen beborítja azt. Emiatt lehetséges az, hogy a Fliegl pótkocsi egy átlagosan 70 mm hőszigetelt anyagvastagságot és egy EN 12 667 szabvány szerinti 0,023 – 0,026 W/mK hővezetési tényezőt (Lamda-érték) garantál.

A szigetelt felületek termikus ellenállásának átlagértéke kb. 2,69 m²K/W, az egész teknőnél ez az érték 2,15 m²K/W, mellyel Fliegl jóval a törvényben előírt irányelvek felett teljesít. A gyártói tanúsítvány ezeknek a magas minőségi követelményeknek a kötelező írásbeli bizonyítéka.

A Fliegl Aszfaltprofi Thermo aszfalszállító pótkocsija- az útépítés jövőjének bevezetése. Alaposan megtervezett, praktikus, rentábilis továbbá hitelesített szigetelési értékekkel bír.


Fliegl Trailer – topminőség szériában

A Fliegl Járműgyár különböző utánfutókat és pótkocsikat gyárt a logisztikai, szállítmányozási és építőipari vállalkozások számára.

A hétköznapi gyakorlat minden létező elvárására talál megoldásokat: legyen az függönyponyvás, konténerszállító alváz, tolóplatós, nyerges, billencs, hőszigetelt thermo billencs, nehézgépszállító, különböző alvázak, tandem futóműves pótkocsik, platósak és még sorolhatnánk.

A Triptisi (Thüringia) anyagyárban jelenleg kb. 200 munkatárs dolgozik, ezen kívül még Európa szerte működtetnek leányvállalatokat. A Fliegl, mint az egyik legnagyobb haszonjármű gyártó cég Németországban, képes nagyobb megrendeléseket is rövid határidőn belül legyártani és határidőre kiszállítani.

Az alapot ehhez a saját kutatás-fejlesztés, a kiváló beszállítói kör és az Európa egyik legmodernebb tréler gyárában megvalósuló termelés adja.

Az Európa szerte igénybe vehető 24 órás szervizcsomag egy további teljes körű biztonságot nyújt a Vevőknek

A Fliegl a Green-Road széria bevezetésével gyakorlatilag új standardot alapozott meg a jármű önsúlya, a széndioxid (CO2) kibocsájtás, az üzemi költségek optimalizálása és a mindennapi gyakorlathoz való alkalmazkodás területein.

www.fliegl-fahrzeugbau.de

Forrás: Fliegl
.

 

(Ezt a cikket 224 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .