A FedEx történetének legforgalmasabb napjára készül

A karácsonyi online vásárlások fellendítik a csomagküldés piacát

A FedEx Express, a világ legnagyobb expressz szállítója, a FedEx Corp. (NYSE, FDX) leányvállalata a cég történetének legforgalmasabb napjára készül Európában, a Közel-Keleten, az indiai szubkontinensen és Afrikában (EMEA régió).

FedEx Peak EMEAA FedEx várakozásai szerint a legtöbb csomagot december 16-án szállítják ki ezen a területen. A vállalat világszerte több mint 290 millió küldemény továbbítására számít az adventi időszakban. Ez 8,8 százalékos növekedést jelent az előző évek karácsonyi időszakaihoz képest. Az eMarketer előrejelzései szerint idén az online vásárlások 20,1 százalékos növekedésére lehet számítani, ami éves szinten 1.500 milliárd dolláros forgalomnak felel meg.

„Ügyfeleink ünnepi készülődését azzal segítjük, hogy mind expressz mind pedig gazdaságosabb szállítási megoldásainkkal rendelkezésükre állunk” – mondta David Binks, a FedEx Express EMEA elnöke. „Dolgozóink elkötelezettek aziránt, hogy az ünnepi szállítás időszaka alatt is ugyanazt a kivételes szolgáltatást biztosítsák ügyfeleink számára, amelyet az év bármely más napján megszokhattak.”

A FedEx Express-ről
A FedEx Express, a New York-i tőzsdén jegyzett FedEx Corp. leányvállalata, a világ legnagyobb expressz szállítója, amely gyors és megbízható szolgáltatást nyújt több mint 220 országban és területen világszerte. A FedEx Express globális légi és szárazföldi hálózatának segítségével határidőre célba juttatja az időérzékeny küldeményeket, pénzvisszafizetési garanciával.

A FedEx vállalatról
A FedEx Corp. (NYSE: FDX) ügyfeleinek és üzleti partnereinek a szállítási, elektronikus kereskedelmi és üzleti szolgáltatások széles palettáját kínálja. A 46 milliárd dolláros éves árbevétellel rendelkező vállalat integrált üzleti alkalmazásokat nyújt az elismert FedEx márkanév alatt önállóan működő, ám kollektíven és együttműködésben irányított leányvállalatain keresztül. A FedEx-et folyamatosan a világ legelismertebb és megbízhatóbb munkaadói között tartják számon. Több mint 300.000 dolgozóját arra ösztönzi, hogy teljes mértékben a biztonságra, a legmagasabb szintű etikai és szakmai előírások betartására és ügyfelei, valamint a közösség igényeinek kielégítésére törekedjenek. További információért látogasson el a news.fedex.com weboldalra.

Forrás: ACCEDO Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 157 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?