Ajánlatok Hírek Márkahírek Scania Szerviz

A Scania felkészíti ügyfelei járműveit a télre

A Scania Hungária Kft., csakúgy mint minden évben, idén is meghirdette őszi-téli szervizkampányát, melynek célja, hogy az ügyfelek és a sofőrök, valamint a járművek is felkészülten várják a téli időszakot.

Scania télA 2015. február 28-ig tartó kampány kiterjed a téli vezetéshez elengedhetetlenül fontos alkatrészekre, amelyeket kedvezményesen vásárolhatnak meg az ügyfelek, így pl szerepel az ajánlatban többek között ablaktörlő, szélvédőmosó folyadék, akkumulátor. Ezen kívül részét képezi egy pótkocsi-átvizsgálási akció is a kedvezményesen beszerezhető, a pótkocsikhoz, illetve az egyéb felépítményekhez szükséges alkatrészekkel együtt. Mindezek mellett a Scania Truck Gear kollekció ruhadarabjai 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Az ügyfelek a Scania Hungária Kft. nyolc márkaszervizének mindegyikében igénybe vehetik az akcióban felkínált szolgáltatásokat, illetve megvásárolhatják a biztonságos téli közlekedéshez nélkülözhetetlen termékeket. A szervizek immár kiterjesztett szombati nyitva tartással várják az járműveket, amelyeket így a szervizlátogatások idejére sem kell kivenni a munkából, valamint a gondos felkészítésnek köszönhetően elkerülhetők a bevételkieséssel járó kényszerű leállások.

„A téli szezon számos nem várt nehézséget rejthet, ezeket nem szabad alábecsülni. Ezért a Scania téli kampányának időszaka ideális lehetőséget nyújt a járművek felkészítésére, illetve az esetlegesen bekövetkezett problémák megoldására. Ajánlatainkkal a téli vezetéshez szükséges tartozékokra, kiegészítőkre és persze átvizsgálásra koncentráltunk.” – mondta Joó Zoltán, a Scania Hungária Kft. szervizhálózati vezetője.

Az akció további részletei a weboldalon találhatók: http://scania.hu/ajanlataink/oszi-teli-akcio/

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 205 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .