185 millió eurót fektet be a TNT közúti hálózatának fejlesztésébe

A TNT, a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata, 185 millió eurós (kb. 57 milliárd forint) beruházással fejleszti európai közúti hálózatát. Az intézkedés célja a hatékonyság növelése, a szolgáltatás minőségének javítása és a TNT piaci pozíciójának megerősítése a közúti szállítás területén. A fejlesztést az elkövetkező négy évben valósítja meg a vállalat.

07-tnt-truck-hi-res_tcm177-493845

A beruházás részeként új, automata szortírozó berendezéseket telepítenek a nagy közúti elosztóközpontokba: Németországba, Franciaországba, az Egyesült Királyságba, a Benelux-államokba, Spanyolországba, Lengyelországba és Svédországba, valamint új eszközöket, útvonaltervező szoftvereket is használatba vesznek a vállalatnál.

A fejlesztés eredményeként a küldemények átvizsgálása és szétválogatása gyorsabbá és megbízhatóbbá válik, ezáltal a szolgáltatása minősége javul, például több helyen válhatnak elérhetővé a 9:00, 10:00 illetve a 12:00 óráig történő kiszállítást nyújtó szolgáltatások. Ezekkel a kapacitásnövelő intézkedésekkel a vállalat növeli hatékonyságát, biztonságosabb és egészségesebb munkakörülményeket biztosít majd dolgozóinak.

A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól kezdve, a csomagokon át egészen a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: TNTLive PR
.

(Ezt a cikket 171 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?