Hírek Kiállítások Márkahírek Renault Rendezvények

RENAULT D CAB 2M JÁRMŰCSALÁD A POLLUTEC KIÁLLÍTÁSON

A Renault Trucks részt vesz a Lyon-Eurexpo, 2014. december 2. és 5. között megrendezésre kerülő Pollutec kiállításon.  A standot az áruterítéssel és város fenntartással foglalkozó szakmáknak szentelik. A Renault Trucks először állít ki egy D Cab 2 m  kukásautót és egy D Cab 2.1 m útseprő- és mosó járművet. Ezeket a járműveket a 3. csarnok B140-es standján tekinthetik meg.

renault_trucks_d_cab_2m_6

2014. december 2. és 5. között a Renault Trucks  a Lyon-Euroexpon mutatja be járműkínálatát a Pollutec, környezetvédelmi berendezések, technológiák és szolgáltatások szakmai kiállításán.  A figyelem középpontjába a városi áruterítéshez szánt járműveket és szolgáltatás csomagokat helyezi, mely egy komplex kínálat a város fenntartás érdekében.

« Az áruterítési ágazatban, – ahol a szakmák nagyon különbözőek – arra törekszünk, hogy minden egyes ügyfelünk igényeinek pontosan és hosszú távon megfeleljünk és ezt biztosítani is tudjuk a teljes modellkínálat és a hozzá tartozó szolgáltatások összességével. » magyarázza Jean-Claude Bailly, a Renault Trucks Franciaország igazgatója. «  Ez azért van, mert meghallgatjuk ügyfeleinket és kínálatunkat a városi környezetben tevékenykedő szereplők elvárásaihoz igazítjuk, így a Renault Trucks  jelenleg piacvezető ebben a szegmensben.

A Pollutec kiállításon a Renault Trucks stand  (3-as csarnok, B140 stand) egy belváros részletét fogja szimulálni és 2 új jármű lesz látható  ” bevetésen “. A D cab 2 m hulladékbegyűjtő felépítményével ideális eszköz a háztartási hulladék összegyűjtéséhez. Kompakt kivitelének és előretolt fülkéjének köszönhetően a jármű tökéletesen manőverezhető a városban. A Renault Trucks most kiterjesztette kínálatát a hulladékgyűjtéssel foglalkozó szakmák számára 3,5 t-26 t között a D cab 2m, a D cab 2.1m, D Wide és a D Access járműveivel, mely utóbbi sülyesztett fülkével rendelkezik.

A Renault Trucks ezen felül kiállítja a D Cab 2.1 m járművét is utcaseprésre alkalmas előkészítéssel 12 és 16 t között. Ez a modell Biodiesel verzióban is rendelkezésre áll, hogy ügyfeleink tovább csökkenthessék járműveik ökológiai lábnyomát.

Mivel a fejlődés ma a városi áruterítésben központi szerepet tölt be, látogatóink standunkon beszerezhetik a Renault Trucks  alternatív meghajtással rendelkező járművekre vonatkozó  összes lényegi információt is.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 253 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .