Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Aszfaltozási munkálatokat végeznek az M5-ös autópályán

Aszfaltburkolat-felújítási munkákat végeznek az M5-ös autópályán, amelynek során forgalomterelés mellett sebességkorlátozásra kell számítani az autósoknak.

Illusztráció – Fotó: AKA Zrt.

Felújítási munkákat végeznek Lajosmizse térségében az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán az október 31-ig a 66-os és 68-as kilométerszelvények között, valamint november 3. és 8. között a 60-as és 63-as kilométerszelvények között.

A burkolatfelújítási munkálatok során forgalomterelésre kell számítani az arra közlekedőknek, amelynek keretében egy sáv lesz elérhető az autósok számára. A forgalomkorlátozások miatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy a munkálatok ideje alatt fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.

Az AKA Zrt. mobileszközre optimalizált honlapján (www.aka.hu) megújult tájékoztató térkép és friss útinformációk segítik a közlekedőket.

Biztonságos utazást kívánunk!

További információ:
www.utinform.hu

Forrás: AKA Zrt.
.

(Ezt a cikket 199 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .