A DAF „Vezess a holnapért” kampánya keretében a mosonmagyaróvári Pannon Porto Kft. is átvett nemrég egy új XF 460 Space Cab nyerges vontatót

A DAF „Vezess a holnapért” kampánya keretében a mosonmagyaróvári Pannon Porto Kft. is átvett nemrég egy új XF 460 Space Cab nyerges vontatót.

A 2002-ben alapított vállalkozás jelenleg egyrészt veszélyes anyagnak minősülő műanyag granulátumot szállít német-magyar viszonylatban, másrészt betonkiszállítással foglalkozik. Ennek megfelelően a flottában 11 függönyponyvás, ADR-es nyerges szerelvény, 12 betonkeverő teherautó, 2 betonpumpás jármű és 2 pumix szerepel.

A nyerges vontatók közül pedig hét DAF márkájú, hat XF105.460 Euro 5 EEV és immár egy XF 460 Euro 6 modell. „Az első DAF-ot 2011-ben szereztük be kipróbálási céllal, amellyel az üzemanyag-fogyasztás, a vezethetőség és a megbízhatóság terén is jó tapasztalatokat szereztünk. Ezenkívül a hozzánk közel fekvő sárvári márkaszerviz gyors és segítőkész kiszolgálásával is elégedettek vagyunk. Az új, Euro 6-os XF ráadásul mintegy fél literrel kisebb átlagfogyasztással dolgozik az XF105 modellekhez képest.” – mondta Tomasits Gábor, a Pannon Porto Kft. logisztikus szakmai irányítója.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.
.

(Ezt a cikket 295 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

LEAVE A RESPONSE

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..