Hírek Külföld Logisztika Sofőrök Versenyek

Magyar futár nyerte a TNT nemzetközi versenyét

Petrás György, a magyar TNT munkatársa nyerte a vállalat Drive Me Challenge elnevezésű versenyét, amelyet a szállító cég nyolc éve rendez meg. A nemzetközi döntőben, amelynek idén Anglia adott otthont, a tizenegy továbbjutott ország csapata vetélkedett. A magyar versenyző bizonyult a legjobbnak a futárok versenyében, míg csapattársa, Kreisz Péter a targoncások között ért el ötödik helyezést.

Hungary Driver Team

A magyar csapat összetettben a második helyen végzett. A Drive Me Challenge-re komoly előversenyeken keresztül vezet az út. A helyi selejtezők után regionális szinten is helyt kell állni a csapatoknak. A magyar válogatott a kelet-európai régió legjobbjaként jutott tovább a döntőbe.

Hungary Driver 1st Place

A versenyen a következő fő szempontok alapján értékelték a futárokat: az ügyfélkezelés minősége, a gépjárműkezelés biztonságossága, valamint figyelték az üzemanyag-fogyasztást is. A targoncásoknak pedig különböző ügyességi és gyorsasági feladatokat kellett teljesíteniük.

Hungary FLT 2

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk ilyen remek eredménnyel zárta a 2014-es Drive Me Challenge versenyt. Kiváló munkatársaink itthon már bizonyítottak, hiszen megbízható munkájukkal évek óta erősítik a magyar vállalatot. Ezen a versenyen megmutathattuk, hogy világszinten is figyelemreméltó a magyar dolgozók teljesítménye” – emelte ki ifj. Járosi Márton a TNT magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója.


A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 290 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .