A DanubeTruck támogatja a gyermekmentőket

A haszongépjármű-kereskedő vállalat és legnagyobb ügyfelei, partnerei egy Iveco Daily-t ajánlanak fel a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak egy éves használatra, valamint hozzájárulnak a szervezet üzemanyag-költségeihez.

Danubetruck-1

A DanubeTruck haszongépjármű-kereskedő vállalat, amely július óta importőrként képviseli az Iveco márkát és értékesíti annak termékeit és szolgáltatásait Magyarországon, támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítványt. Egy ügyféltalálkozón csütörtökön jelentették be, hogy a vállalat az alapítvány részére felajánl egy Iveco Daily kisteherautót egy éves használatra, és hozzájárul az alapítvány üzemanyagköltségeihez is.

„A gyermekek a társadalom legvédtelenebb tagjai, ezért küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk megóvásukban és vészhelyzet esetén megmentésükben. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel az adománnyal segíthetünk a magyar gyermekmentőknek. Egyúttal köszönettel tartozunk ügyfeleinknek és partnereinknek azért, hogy hozzájárultak jótékonysági kampányunk sikeréhez“ − mondta Molnár Tamás, a DanubeTruck Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója csütörtökön.

Danubetruck-3

A rendezvényen jelképesen átadták az Iveco Daily-t a Gyermekmentő Alapítvány képviselőinek. Az autót azonnal üzembe helyezik, hogy az már a következő héten segítse a szakképzett orvosok munkáját, segítséget nyújtva az alapítvány oktatási tevékenységében.

„Nagyon hálásak vagyunk a DanubeTrucknak és partnereinek az adományért“ – mondta Mészáros Attila a Gyermekmentő Alapítvány kurátora. „Egy ilyen jármű nagyban megkönnyíti felmerülő szállítási feladataink végrehajtását, lényegesen rugalmasabbá téve sokrétű tevékenységünket, ezzel időt és erőforrásokat szabadítva fel fő küldetésünk, a beteg vagy balesetet szenvedett gyermekek mentéséhez.

Danubetruck-2

A DanubeTruck egy jótékonysági akciót szervezett, melynek bevételei nagyban hozzájárulnak a támogatás fedezetének előteremtéséhez. A Budapesttől Torinóig tartó jótékonysági túrát a DanubeTruck és partnerei, a Waberer’s Ineternational Zrt. a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft, a Révész Group, a Gelbmann Kft., a Bil Transport Kft. és az Eurolux Trans Kft, valamint a szükséges félpótkocsikat biztosító Schwarzmüller és Krone járműgyártók közösen szervezik.

Nyolc Iveco Stratis kamion többnapos útra indul szállítmányukkal együtt Magyarországról Olaszországba, miközben a kamionvezetők teljesítményét az Iveco DSE (Driving Style Evaluation) fedélzeti rendszere méri. A DSE az üzemanyag takarékos vezetési stíluson túl az üzemi és kiegészítő fékberendezések helyes használatát is figyeli, értékeli. Azon túl, hogy a vezető folyamatos tájékoztatást kap aktuális eredményeiről, a rendszer javaslatokat is tesz a hatékonyabb vezetéstechnika elsajátításának érdekében. A DSE adatai alapján a leghatékonyabb gépkocsivezető elnyeri a túra legjobb gépkocsivezetője címet. Az akció során befolyt bevételek járulnak hozzá az alapítvány üzemanyag-költségeihez.

Danubetruck-4

A Danube Truck Magyarország Kft-ről

A DanubeTruck Magyarország Kft. 2014 júliusától átvette az Iveco haszongépjárművek magyarországi behozatalát és értékesítését. Új telephelyén, a 1117 Budapest, Hunyadi János u. 6 szám alatt azonnal átvehető új haszongépjárművek széles választékával várja ügyfeleit. A magyar piac területi lefedettségét saját értékesítési csapaton és viszonteladói hálózaton – korábbi Iveco márkakereskedőkön – keresztül, valamint szerződött szervizpartnerekkel biztosítja.

Forrás: DanubeTruckLive PR
.

(Ezt a cikket 268 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?