Gazdaság Hírek Közút

Heves megyében megújult az ecsédi bekötőút 2,8 kilométeres belterületi szakasza

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a tavaly év végén elindított, országos szinten 34 milliárd forint összértékű útfelújítási munkálatainak keretében felújította a Heves megyei 24141-es jelű ecsédi bekötőút 2,8 kilométeres belterületi szakaszát, bruttó 103,86 millió forintból.
Illusztráció Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tavaly ősszel már megújulhatott a 24141-es jelű mellékút M3-as autópálya és Ecséd település közötti 2,4 kilométeres külterületi szakasza, a mostani projekt során ennek folytatásaként Ecséd belterületen is megvalósultak a rekonstrukciós munkák, összesen 2,8 kilométer hosszan. Az útszakasz felújítása során a kivitelező szakemberei teljes körűen felújították a burkolat és a padkát.

A felújítási munkákat követően a bekötőút lényegesen jobb utazáskényelmi feltételeket biztosít az utazóknak. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig mindent megtesz azért, hogy a felújított útszakasz hosszú távon is ilyen jó állapotban maradhasson.
.
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 .
Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 192 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .