Hírek Logisztika Szervezetek hírei

Arculatot vált a TNT

A TNT bemutatta megújult arculatát, amely az emberi kapcsolatok fontosságára és a cég egyedülálló európai közúti hálózatára fókuszál. Az új szlogen: „The People Network” a vállalatnak az ügyfeleik iránti szoros elkötelezettségét fejezi ki, hiszen a TNT csapatát olyan munkatársak alkotják, akik munkájukkal közvetlenül hozzájárulnak az ügyfelek üzleti sikereihez.

TNT_Tex Network_1

A vállalat stratégiája legfőbb erősségeire helyezi a hangsúlyt: a munkatársakra, az ügyfélközpontú szolgáltatásokra és az egyedülálló hálózatra. „Vállalatunk célja, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez, amelyhez nélkülözhetetlen a személyes, emberi kapcsolat, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ezt fémjelzi új szlogenünk, a »The People Network«” – mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az új arculat kialakításában a holland Etcetera/DDB, valamint a Design Bridge vett részt. Az új szlogen mellett frissítették a vállalat logóját, amivel a cég karakteresebb és a mai kor igényeinek jobban megfelelő arculatot kapott.

Íme az arculatváltáshoz kapcsolódó új reklámfilm:

Az új, frissített arculatot nyolc európai országban hirdetési kampány keretében mutatják be, valamint huszonnégy európai országban, többek között Magyarországon is, ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítanak a leendő ügyfeleknek. Az arculatváltáshoz kapcsolódó marketingstratégia központi eleme, hogy a TNT, a kis- és középvállalatok olyan partnere, amely hisz a személyes kapcsolatok fontosságában és nem „vonalkódként” tekint ügyfeleire. A következő hónapokban a TNT ügyfélkörének bővítésére, új kis- és középvállalati ügyfelek megnyerésére és megtartására koncentrál.

A TNT magyar leányvállalata októberben online marketingkampányt indít, amellyel kb. hétezer meglévő és leendő ügyfelet kívánnak elérni. A magyarországi vállalatok számára is elérhető az ingyenes kipróbálási lehetőség, amelynek keretén belül október 9. és december 5. között száz kilogramm alatti küldeményeket küldhetnek díjmentesen az Economy Express szolgáltatással.


A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 285 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .