Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Márkahírek Rendezvények Volkswagen

Mintegy 120 ezer látogató a Volkswagen Haszonjárművek hannoveri standján

Nagy sikerrel zárta október 2-án az idei Haszonjármű-IAA rendezvényét a Volkswagen Haszonjárművek. Mintegy 120 ezer látogató tekintette meg a hannoveri székhelyű gyártó – a 12-es pavilonban kiállított – ötven gépkocsiját, míg további 32 járművet a szabadterületen vehettek szemügyre illetve próbálhattak ki az érdeklődők.

volkswagen-stand-iaa-hannover-2014

Amint Bram Schot, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja kiemelte: “A 2014-es Haszonjármű-IAA alkalmával, a Munka. Élet. Megoldások (Work.Life.Solutions) koncepciónk keretében felépítménygyártókkal közösen mutattunk be vállalati és privát ügyfeleink legkülönfélébb szállítási igényeire fejlesztett gépjárműves megoldásokat. Ezen ügyfélközpontú megközelítés és termékeink kiállításának világos és jól áttekinthető módja egyértelműen kedvező fogadtatásra talált látogatóink körében.”

A márkánál a TRISTAR tanulmány világpremierje állt a középpontban. Variálható, megbízható és minden alkalmazásra jól felszerelt – a TRISTAR a jelenlegi T-sorozat erényeinek eddig sosem látott együttes megfogalmazása. Már-már extrém terepes képességeit sokoldalú rakodási és szállítási lehetőségekkel kiegészítve, a TRISTAR igény szerint a tökéletes szerviz-, illetve szállítójármű vagy éppen szörfmobil. “Az IAA alkalmával bemutatott TRISTAR tanulmány már ma látványos betekintést kínál mindazon sokrétű rakodási és szállítási megoldások világába, amely jövőbeni modelljeinket jellemzi majd” – hangsúlyozta Schot.

Nagy érdeklődés mutatkozott az e-load up!, az Amarok Atacama és a szénszál-erősítésű műanyag alapokra épült, újszerű, tömegtakarékos hűtőfelépítménnyel szerelt T5 iránt is. Összesen több mint 900 vendég élt az e-load up! próbaútjának lehetőségével, több mint ötszázan pedig a Volkswagen Haszonjárművek további modelljeivel ismerkedtek menet közben a szabadterületen. “Egyértelműen nagy sikerként zárhattuk a 2014-es Haszonjármű-IAA rendezvényét” – vonta meg végül a mérleget Schot.

 Tények és számok
  • Összesen több mint 120 ezer látogató a Volkswagen Haszonjárművek standján
  • Több mint 900 e-load up! próbaút
  • Bő ötszáz próbaút a Volkswagen Haszonjárművek további modelljeivel a szabadterületen
  • Több mint 31 ezer perecet osztottak szét a látogatók között
  • 837 rajongó vett részt a “Transporter Fans” Facebook-akcióban

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 196 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .