DAF Hírek Márkahírek

Még kellemes nyári időben vette át első Euro 6-os DAF XF 460 Space Cab vontatóját a Balaton Bau-Trans Kft.

Még kellemes nyári időben vette át első Euro 6-os DAF XF 460 Space Cab vontatóját a Balaton Bau-Trans Kft. ügyvezető igazgatója, Mauer Zsolt.

Az 1996-ban alapított, elsősorban építőanyagok fuvarozásával foglalkozó vállalkozás flottájába tavaly év végén kerültek először DAF-ok, két XF105.460 EEV Space Cab vontató. „A termékek mögött álló szolgáltatások, azaz a Full Care javítási és karbantartási szerződés, illetve a kiváló nemzetközi szervizhálózat miatt választottam a holland márkát.

Szerelvényeink ugyanis jellemzően unióznak, így ritkán jönnek haza Magyarországra. Az új, Euro 6-os XF-fel kapcsolatban még aligha beszélhetünk üzemeltetési tapasztalatokról, de jók a kezdeti benyomásaink. Finomodott a belsőtere, javult a váltóvezérlő szoftvere és hasznos az EcoRoll funkciója. Ezért novemberben tervezünk átvenni két további Euro 6-os XF vontatót.” – mondta Mauer Zsolt ügyvezető igazgató.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.
.

(Ezt a cikket 344 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .