Biztosítás Gazdaság Hírek

A CIG Pannónia Olaszországban bővíti hálózatát

Fuvarozóknak kialakított, speciális kezesi biztosítással lép az olasz piacra a CIG Pannónia nem-életbiztosítással foglalkozó leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT) – közölte a biztosító társaság csütörtökön az MTI-vel. – közölte a biztosító társaság csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a vállalat így már öt országban van jelen, miután 2012-ben fuvarozói felelősségbiztosítást vezetett be Lengyelországban, 2013-ban pedig szállítmánybiztosítással lépett piacra a három balti államban.

A biztosító társaság lengyelországi, határon átnyúló szolgáltatásokból származó díjbevétele a 2012-es 130 millió forintról 2014-ben 500 millió forintra emelkedett – olvasható a közleményben.

A CIG Pannónia féléves jelentése alapján 2014 első fél évében a nem-életbiztosítási szegmens bruttó díjbevétele 52 százalékkal, 1,358 milliárd forintra csökkent 2013 azonos időszaki bevételéhez képest.

A menedzsment várakozásainak megfelelően a portfoliótisztításnak köszönhetően a nem-élet díjbevételek jelentősen csökkentek ugyan, az adózott eredmény ugyanakkor számottevően, az előző év azonos időszakához képest 340 millió forinttal javult – áll a jelentésben.

Forrás: MTI  (bbri \ gpp \ gtr)
.

(Ezt a cikket 176 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock