Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Újabb információkat közölt a rendőrség a 471-es főúton Nyírbátor és Nyírcsászári között történt halálos kamionbalesetről

Egy 57 éves jármi férfi vesztette életét csütörtök délelőtt a 471-es főúton Nyírbátor és Nyírcsászári között, ahol két tehergépkocsi ütközött – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott kamion mellett helyszínelnek rendőrök 2014. szeptember 11-én a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán, ahol egy nyerges vontató és egy pótkocsis teherautó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, további két ember megsérült. MTI Fotó: Balázs Attila
Összeroncsolódott kamion mellett helyszínelnek rendőrök 2014. szeptember 11-én a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán, ahol egy nyerges vontató és egy pótkocsis teherautó összeütközött. MTI Fotó: Balázs Attila

Fülöp Gergely tájékoztatása szerint eddig még nem tisztázott okból az egyik teherautó áttért az úton a szemközti közlekedési sávba és frontálisan ütközött egy ott haladó kamionnal.

Összeroncsolódott kamion 2014. szeptember 11-én a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán, ahol egy nyerges vontató és egy pótkocsis teherautó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, további két ember megsérült. MTI Fotó: Balázs Attila
A balesetben egy ember meghalt, további két ember megsérült. MTI Fotó: Balázs Attila

Az egyik jármű az árokba, a másik az útpadkára sodródott. A kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség befejezte a helyszínelést, véget ért a műszaki mentés is, így a főút érintett szakaszán feloldották az útlezárást, ismét zavartalan a forgalom.

Forrás: MTI  (bbag \ bhi)
.

(Ezt a cikket 387 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!