Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Újdonságok

A Hyundai Motor bejelentette egy új haszonjármű, a H350 érkezését az európai piacra

Dél-Korea legnagyobb autógyártója, a Hyundai Motor Co. közzétette a H350, az elsősorban Európa számára tervezett és fejlesztett kisteherautója első dizájnképeit.

Az új jármű egy olyan rugalmas padlólemezre épült, amelyen háromféle – furgon, személyszállító, illetve nyitott platós – karosszéria is kialakítható. A vállalat ezzel szeretné tovább erősíteni jelenlétét a haszonjárművek piacán és bővíteni vásárlói körét Európában.

A H350 formaterve praktikus, ugyanakkor vonzó. Akárcsak a koreai gyártó személyautói, a H350 első lökhárítóját szintén hatszögletű hűtőmaszk díszíti, amely két oldalán divatos lámpatestek – köztük LED-es nappali menetfény – ölelik körül a jármű orrát. Az autó oldalai mentén díszléc fut végig a furgon lemezei között és az oldalsó tolóajtón.

A H350 nagyobb kabin-térkínálattal és teherbíró képességgel rendelkezik: a hasznos terhelhetősége 1,4 tonnáig terjed, a vontatható össztömeg pedig 2,5 tonna.

Az új modellt Európa számára, a Hyundai Motor Company török hosszú távú haszongépjármű-gyártópartnere, a Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret A.S fogja készíteni.

A H350 világpremierjére a 2014-es Nemzetközi Haszonjármű-kiállításon 2014. szeptember 24-én közép-európai idő szerint 9.00 órakor a 13-as teremben tartandó sajtókonferenciájának keretében kerül sor.

A kiállítás 2014. szeptember 25-én nyitja meg a nyilvánosság előtt a kapuit és október 2-ig látogatható. A modell a 2014-es Párizsi Autószalonon szintén megtekinthető lesz a Hyundai Motor standján.

Forrás: Hyundai
.

(Ezt a cikket 176 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .