DAF Hírek Márkahírek

Második nyerges vontatóját is DAF-ra cserélte a Márkus Transporting Kft.

Második nyerges vontatóját is DAF-ra cserélte a Márkus Transporting Kft., immár egy Euro 6-os XF 460 Super Space Cab modellt szerzett be az élőállat-szállítással foglalkozó vállalkozás.

A cég 2012 őszén vette át első DAF-ját, egy XF105.510 Euro 5 Super Space Cab vontatót, amelyet egyrészt a négykezes fuvarokhoz kiválóan megfelelő, tágas fülkéje, másrészt a szakmai körökben hallott pozitív vélemények alapján választott Márkus Sándor ügyvezető igazgató.

A jármű bevált, kedvező üzemanyag-fogyasztással és jelentősebb problémák nélkül dolgozik, a gépkocsivezetők szeretik kényelmes fülkéjét, Márkus úr pedig jó kapcsolatot épített ki a Hungarotruck Kft. csapatával. Ennek köszönhető a második DAF beszerzése, amellyel szintén nagyon elégedett mindenki a Márkus Transporting Kft.-nél. Ha pedig eljön egy harmadik vontató üzembe állításának az ideje, Márkus Sándor ismét az XF típust választja majd.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.
.

(Ezt a cikket 540 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .