Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Közlekedési baleset Zanat térségében szerdán

Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a járőrök szerdán a 86-os számú főútvonal 83+50 kilométerszelvényénél történt közlekedési balesetnél.

A helyszínelés idejére forgalomkorlátozás volt érvényben.

A helyszíni szemle során megállapították, hogy egy szerb férfi tehergépkocsijával Szombathely felől Csorna irányába haladt, melynek során észlelte, hogy az előtte közlekedő személygépkocsi hirtelen fékezett. Az ütközés elkerülése érdekében balra, a belső forgalmi sáv irányába kormányozta járművét.

A belső forgalmi sávban, a tehergépkocsi mellé érkező személyautó vezetője szintén balra kormányzott, de a hirtelen végrehajtott manőver következtében járművével a szalagkorlátnak ütközött, többször megpördült és végül a külső forgalmi sávban állt meg.

A baleset következtében a személygépkocsi utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás és fotó: Police.hu
.

(Ezt a cikket 244 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!