Balesetek Hírek

Kiesett az MAN kereke, ami előbb kerítésnek, majd gázcsonknak ütközött Anarcson

Kedd délután egy rakomány nélküli, pótkocsit vontató MAN közlekedett Anarcs, Kossuth utcán az Ady Endre utca irányába. Az Iskola utcai kereszteződés előtt, egy erősen jobbra ívelő kanyarban a MAN egyik hátsó külső kereke leesett.

Anarcson, az Iskola utcai kereszteződés előtt, egy erősen jobbra ívelő kanyarban a MAN egyik hátsó külső kereke leesett.

Anarcson, az Iskola utcai kereszteződés előtt, egy erősen jobbra ívelő kanyarban a MAN egyik hátsó külső kereke leesett.

A kerék balra haladva előbb nekiütközött egy kerítésnek

A kerék balra haladva előbb nekiütközött egy kerítésnek, onnan tovább haladt egyenes irányban a menetirány szerinti bal oldalban, elgurult egy parkoló mikrobusz mellet, majd a polgármesteri hivatal előtt egy gázcsonknak ütközött. ( A kerék kb. 200 métert tett meg. )

A kerék balra haladva előbb nekiütközött egy kerítésnek, onnan tovább haladt egyenes irányban a menetirány szerinti bal oldalban, elgurult egy parkoló mikrobusz mellet, majd a polgármesteri hivatal előtt egy gázcsonknak ütközött.

A gázcsonk kitört, a gáz ömleni kezdett. Az esethez a kisvárdai tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár fedezete mellett a gázszolgáltató szakembereivel közösen elszorították a gázcsonkot.

A gázcsonk kitört, a gáz ömleni kezdett. Az esethez a kisvárdai tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár fedezete mellett a gázszolgáltató szakembereivel közösen elszorították a gázcsonkot. ( A polgármesteri hivatalban a közszolgálati tisztviselők napja miatt nem dolgoztak. A szomszédos házban lakók a rokonokhoz mentek ideiglenesen. )

Az útszakaszt az anarcsi polgárőrök segítségével lezárták. A forgalom később egy sávon, váltakozva haladt. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 200 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!