Érdekességek Hírek

Rokkant kocsival indult haza a kocsmából Hatvanban és az M3-as autópályán kötött ki…

Nem kis riadalmat keltett Heves megyében Hatvan határában a 21-es útról, az M3-as autópálya felhajtójánál az a „csodabogár”, aki elektromos rokkant kocsijával próbált felhajtani a pályára.

H. Szabó Sándor felvétele
H. Szabó Sándor felvétele

Az egykor jobb időket megélt 77 éves idős embert – Szapári Jánost – a helyiek csak „Mis Szőr” ként ismerik és a helyi boksz csapat oszlopos tagjaként aratta győzelmeit egykor. Elmondása szerint a lakóhelyéhez közeli italboltból tért volna haza, s nem tudja hogyan keveredett az M3-ra. De ha már itt van, remélhetőleg gyorsabb lesz az útja és egy kis kerülő belefér a nyugdíjas napjába. Arról, hogy épségbe ért haza és elegendő volt-e a rokkantjármű elektromos energiája, a híradásokban nem lehetett olvasni. Az arra közlekedők megnyugodhatnak, „Mis Szőr”, elhagyta az M3-as autópályát.

Forrás: H. Szabó Sándor

(Ezt a cikket 724 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro