Ajánlatok Flotta Hírek Kommunikáció és Informatika

A műholdas gépjárműkövetés nekem luxus? – Mezőgazdaság

A műholdas gépjárműkövető rendszerek már ismertek a fuvarozással foglalkozók körében, azonban kevesen tudják, hogy segítségével Ön milyen előnyökre tehet szert a mezőgazdasági szegmensben.
Nézzük meg, hogyan használhatja ki ezeket az előnyöket az i-Fleet flottamenedzsment rendszer beépítésével!

Pótkocsira ürítik a learatott bioárpát Karcag határában, az Üllőparti Gazdaszövetkezet egyik 38 hektáros tábláján, ahol megkezdődött az őszi árpa aratása 2014. június 10-én. A bio őszi árpa 11 százalék vizet tartalmaz, és az eddigi eredmények alapján hektáronként 40 tonnás termést ad. MTI Fotó: Mészáros János
Illusztráció – Pótkocsira ürítik a learatott bioárpát Karcag határában.  MTI Fotó: Mészáros János

Rövid összeállításunk második részében bemutatjuk, milyen hasznos segítője lehet az i-Fleet rendszer, ha az Ön vállalata a mezőgazdasági szektorban tevékenykedik.

Online járműkövetés: Az i-Fleet járműkövető rendszer által nyújtott alapvető információ az adott gépjármű mozgásának követése, rögzítése, valamint a megtett útvonal, mezőgazdasági szektor esetében a művelési útvonal kirajzolása.
Így Ön pontosan tisztában lehet azzal, hogy az adott jármű vezetője a megfelelő időben és módon végezte-e a kiadott feladatokat. A munkaművelet ellenőrzéssel együtt komplex kimutatást és kontrollt ad a mezőgazdasági szektorban jelen lévő vállalatoknak.

Munkaművelet ellenőrzés és nyilvántartás: A munkaművelet választó opcióval nyomon követhető és rögzíthető, hogy a gép kezelője az adott időszakban milyen típusú munkát végzett. Ez lehetőséget ad arra, hogy a munka követhetőbbé és ellenőrizhetőbbé váljon, mivel a járművön elhelyezett tasztatúrával vagy LCD kijelzővel a gépkezelő kiválaszthatja, hogy milyen művelési eszközt kapcsolt a munkagéphez, tehát éppen milyen műveletet végez. Az LCD tasztatúra ennél is több hasznos funkcióval rendelkezik, így pl. a kijuttatott anyagot (műtrágyázás) is kiválaszthatja a gépkezelő, így a kimutatásokon Ön minden szükséges információt megtalál.

Táblaszintű kimutatások: A táblaszintű kimutatások átláthatóbbá teszik a mezőgazdasági tevékenységek kezelését, hiszen ezek esetén az információt nem a megtett útra, hanem a megművelt táblákra vetítjük.
Ennek használatával egyszerűen lekérdezhetővé válik, hogy egy tetszőleges időszakban egy adott művelettel melyik gépkezelő, melyik táblában, mennyi területet művelt meg.

Adminisztráció leegyszerűsítése: Az idáig papír alapon vezetett kimutatásokat az i-Fleet rendszer átláthatóan, rendszerezetten bocsátja rendelkezésre. Az adatok egyszerűen exportálhatóak is, ezzel a papíralapú információk gyűjtése szükségtelenné válik.

Művelési napló: AgroPro rendszerünket használva, az agronómusok rövid idő alatt elkészíthetik a kötelezően vezetendő művelési naplót.

Üzemanyagkontroll: Az üzemanyaggal kapcsolatos kiadások a mezőgazdasági szektorban többnyire igen magasak. A rendszer részeként ajánlott üzemanyagkontroll lehetőséget ad arra, hogy Ön kézben tartsa a tervezett üzemanyag költségeket, és észrevegye a lehetséges megtakarítási pontokat.

Következő cikkünkben bemutatjuk, mi az előnye a járműkövetésnek értékesítési és szerviz flottahálózat esetén. Amennyiben kérése, kérdése adódna, várjuk hívását a +36 (1) 467 1750-es telefonszámon!

Forrás: i-Cell Kft.
.

(Ezt a cikket 251 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro