Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Folytatódik az aszfaltburkolat-felújítás az M5-ös autópályán

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. június 10. és június 15. között aszfaltburkolat-felújítási munkákat végeznek Petőfiszállás térségében a 121-es és a 126-os kilométerszelvények között. Munkálatokat végeznek emellett a 146-os és a 150-es kilométerszelvények között is 2014. június 12.-től öt napon át Balástya térségében.

Fotó: AKA Zrt.

A burkolat-felújítási munkálatok során forgalomterelésre kell számítani az arra közlekedőknek, amelynek keretében a haladó és leállósáv kerül lezárásra. A terelés ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom. A forgalomkorlátozás miatt 60 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben az autópálya érintett szakaszain.

A június 10-én kezdődő munkálatok a petőfiszállási pihenőhelyet is érintik, az említett időszakban a pihenőhely nem vehető igénybe az autópálya Szeged felé vezető oldalán. Ez idő alatt az autósok számára a csengelei valamint a szatymazi pihenőhely áll rendelkezésre.

A június 12-étől Balástya térségében zajló munkálatok mellett a balástyai csomópont elérhető lesz az autósok számára.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy a munkálatok ideje alatt fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.

Az AKA Zrt mobileszközre optimalizált honlapján (www.aka.hu) megújult tájékoztató térkép és friss útinformációk segítik a közlekedőket.

Biztonságos utazást kívánunk!

További információ:
www.utinform.hu

Forrás: AKA Zrt.
.

(Ezt a cikket 177 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .