A Volvo Trucks a svéd örökséget emeli ki új video sorozatában

A Volvo Trucks által a Svéd Nemzeti Ünnep kapcsán szervezett 1 hetes ünneplésre az egész világot vendégül látja. A “Swedish Week” kampány többek között 7 videó filmet is tartalmaz. Ezek célja, hogy szórakoztató módon emeljék ki a Volvo Trucks márka svéd gyökereit.

"Swedish Week" kampány. Az új Volvo FH-t 2012-ben mutatták be. Új mércét állítottak fel az ergonomikus fülke dizájnnal, forradalmian új első felfüggesztéssel és olyan úttartó képességgel mint egy személyautó.
„Swedish Week” kampány. Az új Volvo FH-t 2012-ben mutatták be. Új mércét állítottak fel az ergonomikus fülke dizájnnal, forradalmian új első felfüggesztéssel és olyan úttartó képességgel mint egy személyautó.

A Volvo Trucks nem lenne olyan, amilyennek ma ismerjük a svéd innovációs kultúra, a közúti biztonság és a kreatív kávészünetek nélkül. Ez a témája annak az új „Swedish Week”-nek nevezett kampánynak, melyet a Volvo Trucks június 6-án a Svéd Nemzeti Ünnepen indít el.

A főszerepet egy hollywoodi svéd színész, Peter Stormare játssza. A kampány 7 rövidfilmet tartalmaz, melyek különböző aspektusokból könnyed bepillantást nyújtanak a „svédségbe”, amely segítette a Volvo Trucks formálódását.

Peter Stormare
Peter Stormare

„Ki akarjuk emelni a svéd hátterünket és meg akarjuk mutatni, hogy a svéd kultúra hogyan hatott márkánkra attól kedve, amikor az első Volvo tehergépjármű megépült 1928-ban, nyilatkozza Åsa Theleen, Márka&Marketing Kommunikációs Vezető a Volvo Merchandise-nál.

Peter Stormar büszke arra, hogy részt vehet a kampányban.

„Amikor felhívtak és megkérdezték, hogy részt kívánok-e venni, olyan volt mintha az ABBA-t reformálták volna meg és azt akarták, hogy játsszak velük egy filmben,” mondta Peter Stormare.

A kampány, mely része a Volvo Trucks heritage kollekció marketingének, június 2-8 között fut. A videók a Volvo Trucks Youtube csatornáján kerülnek bemutatásra.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 255 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?